MasterChef 7: Η αποχώρηση που περίμεναν όλοι - Το τελικό top 8
MasterChef 7: Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής;

Μετά το απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας της Δευτέρας (9/5), ο Δημήτρης, ο Αλέξανδρος, ο Νίκος και ο Μότο-Μότο ανήκαν στην ομάδα που ηττήθηκε και έτσι, στο επεισόδιο του MasterChef 7 που προβλήθηκε την Τρίτη (9/5) «μονομάχησαν» μαγειρικά διεκδικώντας την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Ο Άγγελος, που είχε κερδίσει στην πρώτη δοκιμασία του τεστ δημιουργικότητας, καθώς και οι «παλιοί» παίκτες που κέρδισαν στην επόμενη δοκιμασία κοιτούσαν από τον εξώστη, αφού ήταν ασφαλείς. Η πρώτη δοκιμασία ήταν η δοκιμασία ασυλίας, όπου οι επίδξοι σεφ έπρεπε να φτιάξουν… αυγά! Νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Τράκας, ο οποίος δεν διαγωνίστηκε στη δοκιμασία αποχώρησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Έτσι, ο Δημήτρης, ο Αλέξανδρος και ο Μότο-Μότο συνέχισαν και διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία αποχώρησης. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο που έφερε στο πλατό ο καλεσμένος σεφ Μιχάλης Μάρθας και το οποίο είχε πολλές τεχνικές και παρασκευές. Σε αυτή τη δοκιμασία οι τρεις παίκτες είχαν 100 λεπτά στη διάθεσή τους για να φτιάξουν ένα καλό πιάτο και να μπουν στο τοπ 8 του διαγωνισμού.

Τελικά, ο Μότο-Μότο ήταν ο παίκτης με την πιο αδύναμη προσπάθεια και αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Μάλιστα, ο Μότο-Μότο ήταν ένας από τους παίκτες που είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού στο Twitter, στο οποίο δεν ήταν ιδιαιτέρως συμπαθής. Έτσι, κατά την ανακοίνωση της αποχώρησής του το Twitter «πήρε φωτιά».

Έτσι στο διαγωνισμό έχουν μείνει οι εξής 8 παίκτες και παίκτριες:

  1. Άγγελος
  2. Μαρία Μπ.
  3. Μαρία Λ.
  4. Πορφύρης
  5. Νίκος Τρ.
  6. Ηλίας
  7. Δημήτρης
  8. Αλέξανδρος

Δείτε μερικά tweets για την αποχώρηση του Μότο-Μότο:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 0