Κατερίνα Καινούργιου για Κοζάκου - Μελιτά: «Πρώτη φορά διαβάζω τόσο αρνητικά σχόλια»
Κατερίνα Καινούργιου: «Τη Μαρία Κοζάκου την παίρνει λίγο κακώς η μπάλα, γιατί τα προηγούμενα χρόνια ήταν εξαιρετική στην παρουσίαση»

Τη δική της άποψη για τον τρόπο σχολιασμού του Α’ Ημιτελικού της Eurovision έκανε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο δίδυμο Κοζάκου-Μελιτά, που ανέλαβαν φέτος να μεταδώσουν τις τρεις βραδιές του διαγωνισμού για την ΕΡΤ.

«Εγώ παρ’ όλο που χάζευα λίγο, ήμουν ταυτόχρονα και στο Twitter. Πρώτη φορά διαβάζω τόσο αρνητικά σχόλια, αν και δεν είναι σωστές οι συγκρίσεις. Όμως, νιώθω ότι δεν ταίριαζαν και πολύ μεταξύ τους», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμένα μου έκανε εντύπωση, ας πούμε, ότι δεν ανέφεραν αμέσως ότι η μία παρουσιάστρια φορούσε δημιουργία της Σίλια Κριθαριώτη. Ειπώθηκε 40 λεπτά μετά. Η Σίλια Κριθαριώτη έχει ενημερώσει εδώ και 2 ημέρες ότι η παρουσιάστρια θα φοράει δικό της φόρεμα», πρόσθεσε.

«Θέλω να είμαι δίκαιη. Η Τζένη Μελιτά μου είναι πάρα πολύ συμπαθής και είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει με τον Φώτη. Όμως τη Μαρία Κοζάκου την παίρνει λίγο κακώς η μπάλα, γιατί τα προηγούμενα χρόνια ήταν εξαιρετική στην παρουσίαση. Μήπως χθες βράδυ την πήρε μαζί η απειρία της Τζένης;», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;