Ο viral «γύπας» του TikTok έγινε remix και χορεύεται στα κλαμπ
Ο «Σταύρος Γεωργάς» έχει αναδειχθεί σε κοινωνικό φαινόμενο των ημερών σε TikTok και Instagram, στέλνοντας το ίδιο ηχητικό μήνυμα σε χιλιάδες κοπέλες.

Σε νέες “αποστολές” ο viral «γύπας» του TikTok «Σταύρος Γεωργάς», αφού εκτός από τα social media, κατακτά τώρα και τις πίστες…

Ο «Σταύρος Γεωργάς» έχει αναδειχθεί σε κοινωνικό φαινόμενο των ημερών σε TikTok και Instagram, στέλνοντας το ίδιο ηχητικό μήνυμα σε χιλιάδες κοπέλες.

«Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι», αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχετικό ηχητικό μήνυμα ο χρήστης με το όνομα «Σταύρος Γεωργάς», με τα λόγια του να γίνονται τραγούδι που παίζει σε νυχτερινά μαγαζιά.

 

@maria_mskuΛογικα το ιδιο φωνητικο στελνει σε ολες 😂♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρία 🥶

Στα σχετικά βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στα social media, τα λόγια του viral «γύπα» να εμπνέουν τους DJ’s και να ακούγονται σε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά, με νέους να ζητωκραυγάζουν.

 

@demypan13 ΕΧΕΙ ΑΦΉΣΕΙ ΜΥΘΟ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ #tik_tok #trending #fy #tiktokgreece #viral #stavrosgewrgas ♬ πρωτότυπος ήχος – Demy Panagoulia

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1