«Ο Παράδεισος των κυριών» Spoiler 26/4: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Άγης και η Αμαλία ανησυχούν για την Πολυξένη η οποία έχει εξαφανιστεί.

Τα σύννεφα στη σχέση του Ντίνου και της Μιράντας, δεν έχουν φύγει ακόμα. Η Μιράντα βρίσκεται αντιμέτωπη, μόνη και εκτεθειμένη με μία δυσάρεστη επίσκεψη, που μπορεί να την φέρει κοντά στην αλήθεια, με ένα μεγάλο κόστος… Ο Μάρκος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποφάσεις του.

Η σκληρή στάση της Πιπίτσας, τον οδηγεί σε πράξεις, που δε θα τολμούσε να τις κάνει στο παρελθόν. Η Όλγα είναι αποφασισμένη, να κάνει τα πάντα για να κλείσει τον Αποστόλη στη φυλακή…

Μια ακόμα εξαφάνιση έρχεται να ξανά-ταράξει το σπίτι των Μπουραντάδων, που πλέον βάλετε από παντού… Το μυστήριο με την δολοφονία της Ντέπυ συνεχίζεται. Ο Σωτήρης νοιώθει ανήμπορος να διαλευκάνει την υπόθεση, καθώς καινούρια στοιχεία έρχονται συνέχεια στο φως. Η τελική ιατροδικαστική εξέταση, θα ρίξει φως ή θα μπερδέψει περισσότερο την υπόθεση;

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Δείτε το trailer

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου, Βαγγέλης Ζάπας, Γιάννης Βασιλώττος, Στέργιος Ιωάννου, Έλενα Κούστα, Νικόλαος Καλιδώνης, Ερμίνα Γεράρδη, Λαμπρινή Σκρέκα, Γιώργος Ματαράγκας, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Σωτήρης Ταχτσόγλου, κ.ά.

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο (123ο)

«Ο Παράδεισος των κυριών», απόψε στις 20:00, στον Alpha

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;