Survivor All Star: Με εντάσεις ξεκίνησε η ένωση - Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση
Οι εντάσεις ξεκίνησα με το... καλημέρα μετά την Ένωση των δύο ομάδων του Survivor All Star.

Το μεγάλο πάρτι της Ένωσης το Survivor All Star ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φόρεσαν ξανά τα αθλητικά τους για να ριχτούν στο στίβο μάχης το βραδύ της Δευτέρας (24/4). Μία ομάδα θα έβγαινε η νικήτρια, ενώ ένας παίκτης θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση μετά την Ένωση.

Το πάρτι της ένωσης μπορεί να διασκέδασε τις δύο ομάδες, όμως η συνύπαρξη των παικτών στην ίδια καλύβα φάνηκε πως θα περάσει από.. 40 κύματα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεκίνησαν οι πρώτες διαφωνίες. Μεταξύ των θεμάτων που προέκυψαν από αυτή τη συγκατοίκηση ήταν και η επιλογή της θέσης για τον ύπνο. Παράλληλα, δεν έλειψαν τα σχόλια για την στημένη ψηφοφορία στο πάρτι της ένωσης.

 

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας μετά την Ένωση των δύο ομάδων του Survivor All Star θα είχε δύο απουσίες. Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως ο Νικόλας Αγόρου δέχθηκε επίθεση από σφήκες, ενώ εκτός θα έμενε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λόγω αδιαθεσίας.

Πριν, όμως, οι Μπλε και Κόκκινοι πάρουν τις θέσεις τους  για να ξεκινήσει ο αγώνας, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης προκάλεσε τον Στέλιο Ρόκκο να αναμετρηθούν. Έπαθλο η κιθάρα του τραγουδιστή από τη συναυλία της ένωσης των δύο ομάδων. Ο Στέλιος Ρόκκος αποδέχθηκε την πρόκληση του Γιώργου Λιανού και μετά από έναν απολαυστικό αγώνα, αναδείχθηκε τελικά ο μεγάλος νικητής της. Έτσι,  γύρισε στην Αθήνα με το μεγάλο έπαθλο, την… κιθάρα του.

 

Στο στίβο μάχης οι Κόκκινοι φάνηκε να είναι σαρωτικοί και να καταφέρνουν να προηγηθούν με 9-3 έναντι των Μπλε με τις Στέλλα, Σταυρούλα και Ηλία να είναι οι μοναδικοί παίκτες της αντίπαλης που έφεραν πόντους στην ομάδα τους.

Στη νίκη του Μπόγδανου κόντρα στον Κωνσταντίνο Βασάλο υπήρξε ένταση. Όταν οι δύο παίκτες του Survivor All Star έφτασαν στον τελικό στόχο, ο τραγουδιστής σταμάτησε την προσπάθεια, αφού είχε μπει μεγάλη ποσότητα άμμου στους φακούς επαφής που φοράει στα μάτια του. Ο ίδιος ζήτησε να διακόψει τον αγώνα για να ξεπλύνει το πρόσωπό του. Ωστόσο, οι συμπαίκτες του επέμεναν να συνεχίσει κανονικά.

Κάτι που εκνεύρισε φανερά τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος είπε νευριασμένος:

«Ζητάμε fair play, δεν υπάρχει τίποτα. Σταματάω εγώ που ο Σάκης χτύπησε και μου λένε: μη σταματήσεις. Αφού δεν βλέπω, τι να κάνω; Να παίξω; Να παίξω, να χάσω, να τον δώσω τον πόντο»

Στη συνέχεια, ο παίκτης του Survivor All Star έβγαλε τους φακούς επαφής και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

 

Οι εντάσεις δε σταμάτησαν εκεί, καθώς δημιουργήθηκε νέα και στο 9-3 λίγο μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Γιώργου Ασημακόπουλου. Με επέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Τελικά, το 10αρι για τους Κόκκινους έφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης κόντρα στον Σπύρο Μαρτίκα, γράφοντας το τελικό 10-3 και στέλνοντας τους Μπλε στη διαδικασία της ψηφοφορίας και της ανάδειξης του πρώτου υποψήφιου για αποχώρηση μετά την Ένωση των δύο ομάδων στο Survivor All Star.

 

Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού μετά την ένωση και πριν τη διαδικασία της ψηφοφορίας, οι τόνοι ανέβηκαν ξανά. Αφορμή στάθηκε το περιστατικό με τον Ηλία Μπόγδανο και το fair play. Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος στοχοποίησαν τον Τάκη Καραγκούνια, αναφέροντας πως ήταν εκείνος που παρακίνησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να συνεχίσει. Με τον Τάκη Καραγκούνια να απαντάει:

«Γιωργάκη, τις εντυπώσεις σε άλλον, όχι σε μένα. Λες ψέματα συνέχεια, ηρέμησε λίγο. Σε παρακαλώ πολύ. Τα γεγονότα μιλάνε»

Κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Ασημακόπουλου.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε η ψηφοφορία. Σε αυτή ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου ήταν οι παίκτες που βρέθηκαν αντιμέτωπη για την πρώτη θέση ως υποψήφιοι για αποχώρηση μετά την Ένωση. Ο 45χρονο φαρμακοποιός έλαβε 6 ψήφους και αναδείχτηκε ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας για το Survivor All Star.

 

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητες του, ο ίδιος εμφανώς ενοχλημένος είπε:

«Μετράω την 9η μου φορά. Θέλω να ευχαριστήσω τα 2 παιδιά που δεν με ψήφισαν. Όσοι με ψήφισαν σήμερα ξεχνάνε εύκολα. Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία. Πρώτος αγώνας ασυλίας και βιάστηκαν»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;