«Δεκαεπτά Κλωστές»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
Η σειρά είναι μια παραγωγή της Cosmote TV

Μετά την επιτυχημένη σειρά «Έτερος Εγώ» που καθήλωσε χιλίαδες θεατές, ο Σωτήρης Τσαφούλιας επιστρέφει με μια νέα σειρά, με τον τίτλο «Δεκαεπτά Κλωστές», που αναμένεται ανατρεπτική.

Όπως έκανε γνωστόο Σωτήρης Τσαφούλιας, μέσω ανάρτησής του στα social media, τα γυρίσματα της σειράς «Δεκαεπτά Κλωστές» έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη (εκδ. Κάπα Εκδοτική) και εμπνέεται από μια πραγματική ιστορία που συντάραξε τα Κύθηρα το 1909. Μια συναρπαστική κατάδυση στον ψυχισμό ενός ανθρώπου που είχε όσα ήθελε στη ζωή του, που βασιζόταν στην αποδοχή των γύρω του και τους το ανταπέδιδε απλόχερα. Όμως η ξαφνική απόρριψη, η συνεχιζόμενη αδικία εναντίον του και ένας ολόκληρος κόσμος που καταρρέει γύρω του τον στρέφουν ενάντια σε όλους και τον οδηγούν στο πιο ειδεχθές έγκλημα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Το σενάριο υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και πρωταγωνιστές στη νέα σειρά του σκηνοθέτη που μας καθήλωσε με την ταινία και τις τρεις σεζόν του «Έτερος Εγώ», θα είναι ο Πάνος Βλάχος, η Αθηνά Τσιλύρα και ένα καστ ηθοποιών που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα γίνουν σε χωριά των Κυθήρων και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Η σειρά είναι μια παραγωγή της Cosmote TV. Θυμίζουμε ότι η είδηση για τη συνέχεια της συνεργασίας του Σωτήρη Τσαφούλια με την Cosmote TV ανακοινώθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» στον Ελληνικό Κόσμο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο επικεφαλής της Cosmote TV κ. Δημήτρης Μιχαλάλης αποκάλυψε ;ότι «η συνεργασία του Σωτήρη Τσαφούλια με την Cosmote TV δεν σταματάει με το φινάλε τους Έτερος Εγώ». Ο κ. Μιχαλάκης μίλησε για το επόμενο βήμα της Cosmote TV στη μυθοπλασία, το οποίο θα γίνει με τη σειρά «δεκαεπτά κλωστές». «Επιλέξαμε τον Σωτήρη Τσαφούλια, οπότε η σχέση μας θα συνεχιστεί», είχε δηλώσει.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;