Ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της Άρσεναλ έμεινε τετραπληγικός από νοθευμένο ποτό
Ένας 23χρονος ποδοσφαιριστής και πρώην μέλος των ακαδημιών της Άρσεναλ έμεινε τετραπληγικός μετά από την κατανάλωση νοθευμένου ποτού.

Η ιστορία ενός 23χρονου ποδοσφαιριστή, μέλος των ακαδημιών της Άρσεναλ στο παρελθόν, είναι άκρως σοκαριστική. Ο νεαρός παίκτης έμεινε τετραπληγικός μετά από μια βραδιά διασκέδασης με φίλους του.

Ο 23χρονος είναι ο Ντάνιελ Κάιν. Το περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2020, όμως, ρεπορτάζ των αγγλικών εφημερίδων το φέρνουν τώρα στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμά της η SUN, ο νεαρός έδρας κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα νοθευμένου ποτού. Η ουσία που υπήρχε στο αλκοόλ του προκάλεσε καρδιακή ανακοπή και κατόπιν πρόβλημα σε ζωτικά όργανα.

Παράλληλα, σημειώνεται πως οι φίλοι του ποδοσφαιριστή πρόσεξαν ότι το χρώμα του είχε αλλάξει. Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως παρατήρησαν κάτι παράξενο με την εμφάνισή του, ενώ λίγη ώρα μετά την κατανάλωση των ποτών δεν αντιδρούσε. Οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο και ο Ντάνιελ Κάιν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί τον επανέφεραν στη ζωή μετά από διαδικασία ανάνηψης που κράτησε 24 λεπτά. Ωστόσο, είχε ήδη προκληθεί εγκεφαλική βλάβη από την έλλειψη οξυγόνου. Ο Κάιν έμεινε επί 25 ημέρες σε κώμα.

Η μητέρα του άτυχου 23χρονου ποδοσφαιριστή μιλώντας στην «Independent» δήλωσε πως:

«Ήταν ένα θαύμα. Όταν ξύπνησε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, δεν μπορούσε να κουνηθεί, ήταν σαν ένα μωρό. Οι νοσοκόμοι είπαν ότι μπορούσε να ανταποκριθεί κουνώντας μόνο τα μάτια του»

Σήμερα ο Ντάνιελ βρίσκεται πλέον στο σπίτι μαζί με την οικογένειά του. Ο νεαρός χρειάζεται επί 24 ώρες κάποιον δίπλα του για να μπορέσει να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες του.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;