Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο από 23 Απριλίου - Τι αξίζει τελικά;
Ο Ερμής στρέφεται σε ανάδρομη κίνηση από την 23η Απριλίου - Τι θα φέρει στο κάθε ζώδιο

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή θα είναι για σας σημαντική, αφού σας δίνει το κίνητρο να στραφείτε προς την αναθεώρηση στόχων και να κάνετε κάποιες κινήσεις ικανές να σας προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις.

Επειδή θα έχετε την τάση να είστε αυστηροί, η κρίση σας θα είναι ίσως υπερβολικά ενοχλητική για τους φίλους και συνεργάτες σε μία ομάδα. Κρατήστε για σας τις απόψεις σας αυτό το διάστημα, ό,τι κι αν ειπωθεί θα παρεξηγηθεί και ίσως είναι υπερβολικό. Επιπλέον θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποια σχέδια και να αλλάξει ο προγραμματισμός σας.

Θα υπάρξει επιβράδυνση στους ρυθμούς πραγματοποίησης, αυτό δεν είναι καλό για σας, αλλά θα διαπιστώσετε πως ο χρόνος είναι απαραίτητος προκειμένου να διορθώσετε κάποια θέματα ή να δείτε λεπτομέρειες που σας διέφυγαν.

Με το ταίρι σας, αποφύγετε να είστε εύπιστοι, αλλά ας είστε υπομονετικοί πριν του ασκήσετε κριτική, γιατί δεν θα έχετε πάντοτε δίκιο.

Λέων

Για σας η καριέρα και η κοινωνική σας ζωή, αλλάζει, αφού αλλάζετε οπτική. Προσοχή όμως με τις αποφάσεις που θα πάρετε ή στις συζητήσεις που θα γίνουν αυτή την εποχή. Αποφύγετε να διαπραγματευθείτε πολλά γύρω από τα σχέδιά σας και τα όνειρά σας.

Μία οικογενειακή υποχρέωση, ίσως γίνει αφορμή για να έρθετε σε δίλημμα και οι δεσμεύσεις από την οικογένεια, ενδέχεται να σας δώσουν την αίσθηση πως μπαίνουν τροχοπέδη στην πορεία σας.

Θα αισθάνεστε την ανάγκη να φύγετε μακριά και το οικείο περιβάλλον ίσως είναι πνιγηρό για σας.

Αναζητήστε πνευματικά ενδιαφέροντα, γνωριμίες με νέες ιδέες, αντίληψη συμβατή με τη δική σας και απορρίψετε σταδιακά ό,τι παρεμποδίζει τα σχέδιά σας αλλά και την πρόοδο στα οράματά σας.

Κοντά σας έρχονται εκείνοι που διαθέτουν τα προσόντα να σας βοηθήσουν σε ένα μονοπάτι αυτογνωσίας αλλά και προόδου.

Παρθένος

Η περίοδος αυτή είναι η αφορμή για να λύσετε νομικές εκκρεμότητες που έχουν σχέση με τα οικονομικά ή τουλάχιστον κάποια στήριξη που θα σας προσφέρει ικανές λύσεις για να ξεπεραστεί η κρίση.

Συζητήσεις και φιλοσοφικές προσεγγίσεις, κρίνονται από εσάς και αναθεωρούνται.

Ένα μακρινό ταξίδι μπορεί να εμποδιστεί και να σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες επιλογές.

Δεν θα σας αρέσει η προσέγγιση σε θρησκευτικές αντιλήψεις που επικρατούν στο περιβάλλον ή θα θελήσετε εσείς να επιβάλλετε ιδέες από το παρελθόν. Επειδή δεν θα έχετε σαφήνεια στις εξηγήσεις και στα επιχειρήματα, θα δημιουργηθεί σύγχυση.

Αναζητήστε την γνώση που σας δημιουργεί ευφορία και νέα στάση ζωής.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;