Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Το αποφάσισα - Θα πάω στο Άγιο Όρος» - Οι αναρτήσεις στο TikTok
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανακοίνωσε στο TikTok ότι αποφάσισε να... μονάσει!

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προέβη σε μία νέα ανάρτηση στο TikTokόπου δηλώνει ότι αποφάσισε να πάει στο Άγιο Όρος για να… μονάσει! Μάλιστα, στα βίντεο συστήνεται ως «πάτερ Κωνσταντίνος» και φοράει μαύρα ρούχα παραπέμποντας σε… ράσο!

«Ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουηλ! Το αποφάσισα θα πάω στο Άγιο Όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί …. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε. Ο Θεός μαζί σας» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο TikTok.

Στο επόμενο βίντεο, που δημοσίευσε και πάλι μέσω στο TikTok, συστήθηκε και πάλι ως «πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ» και τραγούδησε ένα «εκκλησιαστικό τραγούδι» κρατώντας παράλληλα στα χέρια του μία εικόνα.

@konstantinosemmanouil Ο πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουηλ! Το Αποφάσισα θα πάω στο άγιο όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί 💰🙏🏻…. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε 😉 Ο θεός μαζί σας 🙏🏻💋…. #ko#konstantinosemmanouilμ#εμμανουηλα#πατερα#πατερκωνσταντινοσεμμανουηλγ#αγιοοροςε#θεοςπατεραςδ#αδερφεσψυχεςλ#Ελεημοσύνηα#παππαςκ#εκλησιαγ#αγαπηώ#φώτισηi#kingemmanouilω#κωνσταντινοσεμμανουηλo#foryo#formeo#foryourpagei#viralo#foryouα#παμεδυνατα ♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM

@konstantinosemmanouil Σας αφιερώνω ένα εκκλησιαστικό τραγούδι και ως πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουήλ θα προσεύχομαι συνεχώς για εσάς 🖤🙏🏻👁️‍🗨️… ##konstantinosemmanouil##εμμανουηλ##πατερ##πατερκωνσταντινοσεμμανουηλ##αγιοορος##θεοςπατερας##αδερφεσψυχες##Ελεημοσύνη##παππας##εκλησια##αγαπη##φώτιση##μοναχος##κωνσταντινοσεμμανουηλ##kingemmanouil##fory##forme##foryourpage##viral##foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;