Η ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ένα χειμωνιάτικο πρωί» - Η Ελένη Βιτάλη το θεωρούσε «λίγο σκυλέ»
Η Ελένη Βιτάλη μίλησε για μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και διηγήθηκε την ιστορία πίσω από τη δημιουργία τους - Ποια ήταν αυτή που δεν της άρεσε αρχικά;

Η Ελένη Βιτάλη μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και διηγήθηκε την ιστορία που κρύβεται πίσω από μεγάλες επιτυχίες της. Η γνωστής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως μία από τις μεγαλύτερες αρχικά δεν της άρεσε. Αυτή ήταν το «Ένα χειμωνιάτικο πρωί».

Η Ελένη Βιτάλη περιέγραψε πώς η τύχη έπαιξε ρόλο στη δημιουργία αυτού του τραγουδιού. Μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε:

«Είχα πάρει ένα μηχάνημα και ήθελα να το φτιάξω. Για να το μάθω εκείνο το μηχάνημα- έπαιρνε και φωνή- άρχισα να τραγουδάω “χειμωνιάτικο πρωί, έφυγα από το σπίτι σαν τρελή”, όχι όμως για να το κάνω τραγούδι»

Η ίδια θυμήθηκε πως:

«Πέρασε στη δισκέτα αυτό. Μου λέει ο Γιάννης Σπάθας “βάλε κανένα” και όπως ακούει τα τραγούδια μου βγαίνει και αυτό. Του είπα “βγήκε έτσι, έψαχνα το μηχάνημα, αλλά δεν κάνει γιατί είναι λίγο σκυλέ”. Δεν μου άρεσαν τα πολύ ερωτικά τραγούδια.

Αν δεν βάλεις αυτό το τραγούδι θα σε σκοτώσω»

Η Ελένη Βιτάλη μίλησε και το τραγούδι «Κιβωτός» και είπε πως έγραψε το τραγούδι μόλις γέννησε τον γιο της, Νίκο. Όπως διηγήθηκε: «Πήρα την κιθάρα και ξεκίνησα “είμαι εξάρτημα εγώ, της μηχανής σας” και όταν πήγα σπίτι το τελείωσα. Γιατί ένιωσα πως έφερα στον κόσμο ένα παιδί, ούτε το ρώτησα»

Και συμπλήρωσε πως ήταν «σαν να μου υπαγόρευαν» το τραγούδι.

Η Ελένη Βιτάλη αποκάλυψε πως το ίδιο ένιωσε όταν έγραψε και το «Εγώ τραγούδαγα». Όπως είπε, η έμπνευση της ήρθε όταν ένας φίλος της σχολίασε «Καλά, είναι καμαρίνι αυτό για την Ελένη Βιτάλη;» και εκείνη του είπε αμέσως «Μην μιλάς, φύγε τώρα, μην το χάσω».

 

Πηγή cover photo: Intime

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
ΤΕΛ
76 - 58
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;