Εκλογές 2023: ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ - «Ναι» σε debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δηλώνει υπέρ ενός debate με όλους όσοι εκπροσωπούνται στη Βουλή

Το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή του δηλώνει θετικό στο ενδεχόμενο ενός τηλεοπτικού debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές 2023.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΝΑΛ δηλώνει πως είναι θετικό «στη διεξαγωγή debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων, που εκπροσωπούνται στο ελληνικό κοινοβούλιο, προκειμένου οι πολίτες να συγκρίνουν προγραμματικές θέσεις και προτάσεις».

Στο σχόλιο επικρίνονται η Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ πώς «είναι μόνιμα προσανατολισμένοι σε μια αυτοαναφορική μάχη για την προσωπική τους πολιτική επιβίωση».

Η Νέα Δημοκρατία μέσω του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου εν όψει εκλογών, Άκη Σκέρτσου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών εξήγησε ότι «τηλεμαχίες με διάφορες μορφές διεξάγονται σταθερά στις εκλογές, όπως θα γίνει και τώρα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δε, δήλωσε πως «Σίγουρα μιλάμε για ένα debate σε αυτή την προεκλογική περίοδο έως τις 21 Μαΐου», το οποίο όπως διευκρίνισε «πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή».

Άμεση ήταν η απάντηση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου η οποία ανέφερε σχετικά πως «είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης, που λέει συνεχώς ότι το δίλημμα των εκλογών είναι «Μητσοτάκης ή Τσίπρας», φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα».

Σημειώνεται πως η πλευρά ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει λόγο για ένα debate μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη και ένα δεύτερο με όλους του πολιτικούς αρχηγούς.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;