Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλάνε για το μωράκι τους - «Δεν θέλω ο μικρός μου να περάσει πράγματα που έχουμε περάσει εμείς»
Η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη στον εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μίλησαν για το μωράκι τους και την κοινή ζωή.

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Σε μία τηλεοπτική συνύπαρξη στην οποία μίλησε, όπως ήταν φυσικό, και για το μωράκι τους.

Η Ιωάννα Τούνη είπε, μεταξύ άλλων:

«Πήγαμε στην Αίγυπτο με το μωρό μας, με τις ευλογίες του παιδιάτρου. Το μωρό μου γεννήθηκε κοινωνικό και… σουρτούκι! Δεν θέλω να αγχώνομαι προκαταβολικά για πράγματα που αφορούν το μωρό. Οι γονείς είμαστε αυτοί που αγχώνουμε τα παιδιά μας. Θεωρώ ότι μπορώ να συνεχίσω να έχω τη ζωή που είχα και πριν, ακόμα και τώρα που έχει έρθει το μωρό στη ζωή μας.

Έχω επανέλθει στα κιλά που ήμουν πριν γεννήσω. Όνειρο και στόχος μου είναι να είμαι πολύ καλή μαμά για το μωρό μου, να κάνω ένα πολύ δυναμικό αγόρι που θα είμαι πολύ περήφανη είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε με τον Δημήτρη»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε από την πλευρά του:

«Δεν θέλω ο μικρός μου να περάσει πράγματα που έχω περάσει εγώ και η Ιωάννα»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;