Έξοδος στην Αθήνα: Τα καλύτερα events για το ΣΚ (22-23/4)
Έξοδος στην Αθήνα: Οι καλύτερες προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, φεστιβάλ και events στην καρδιά της πρωτεύουσας!

Σας έλειψε το Έξοδος στην Αθήνα;

Μετά από μία μικρή πασχαλινή απουσία, η αγαπημένη σας στήλη επιστρέφει δριμύτερη με πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Όσο πλησιάζει η άνοιξη, πέρα από τις αλλεργίες, έρχεται και η καλή διάθεση. Κι αν δεν τη βλέπετε να κοντοζυγώνει δεν πειράζει, θα έρθει να σας βρει εκείνη, σε κάποιο από τα καλύτερα events που θα λάβουν χώρα αυτό το ΣΚ στην πόλη!

Πάμε να τα δούμε;;;

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

 
ΡΑΝΤΕΒΟΥ με τον ΤΑΚΗ ΖΑΧΑΡΑΤΟ, στο Θέατρο Παλλάς

έξοδος στην Αθήνα
 22-23/4

Μετά τη ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού για τις 7 πρώτες παραστάσεις και με πάνω από 6.000 προπωλημένα εισιτήρια – πριν ακόμα κάνει πρεμιέρα,
το ραντεβού μας με τον Τάκη Ζαχαράτο, παίρνει παράταση για 3 ακόμα παραστάσεις, 12-13-14 Μαΐου.

Ο αγαπημένος showman, Τάκης Ζαχαράτος, επιστρέφει στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, με τη νέα του παράσταση «Ραντεβού… με τον Τάκη!», από το Σάββατο 22 Απριλίου.

Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος, μετά τη sold-out σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη, μας δίνει ξανά ραντεβού -αυτή τη φορά στο Θέατρο Παλλάς- και έρχεται για να μαγέψει με το νέο του show, και το κοινό της Αθήνας!

Ο λαμπερός και καταιγιστικός Τάκης Ζαχαράτος, πιο ορεξάτος από ποτέ, έρχεται ξανά στο Θέατρο Παλλάς -μετά τα απανωτά sold-out που πραγματοποίησε το 2021, με το show του «Ζω για Σένα»- για να μας χαρίσει απλόχερα το γέλιο, σε μια λαμπερή “γιορτή” με τη μοναδική σάτιρα του Τάκη, γεμάτη χορό και τραγούδι.

Ο χαρισματικός performer γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί σε ένα φαντασμαγορικό show με μεταμορφώσεις και μιμήσεις, όπου καυτηριάζει, με τον μοναδικό του τρόπο, την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα. Τον Τάκη Ζαχαράτο πλαισιώνει 9μελής ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δημόπουλου.

Δέκα βραδιές που ξεχειλίζουν από χιούμορ και ενθουσιασμό… όπως θα ήταν δηλαδή, ένα Ραντεβού… με τον Τάκη Ζαχαράτο!

Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την παράσταση που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΘΕΑ

22-23/4

Η Happy Productions παρουσιάζει στο Θέατρο Άνεσις, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, το βραβευμένο με Pulitzer αριστούργημα του David Mamet «ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΘΕΑ» (Glengarry Glen Ross), με ένα θίασο σπουδαίων ηθοποιών, σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και πρωτότυπη μουσική Γιάννη Μαθέ.

Το έργο, διαδραματίζεται κατά τις τελευταίες μέρες ενός διαγωνισμού, που έχει επιβληθεί από τα κεντρικά γραφεία ενός κτηματομεσιτικού γραφείου μιας μικρής αμερικανικής πόλης.

Οι τέσσερις απελπισμένοι μεσίτες του γραφείου διαγωνίζονται ποιος θα κλείσει τις περισσότερες πωλήσεις. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ο δεύτερος ένα σετ μαχαίρια ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος θα απολυθούν!

Οι ήρωες αυτού του ρεαλιστικού, σκληρού και δηκτικού έργου, που είναι συγχρόνως σπαρακτικό και αστείο, κυνηγούν το δικό τους «αμερικανικό όνειρο»! Ανταγωνίζονται μεταξύ τους χωρίς ηθικούς φραγμούς, όλοι εναντίον όλων! Θα κάνουν τα πάντα, νόμιμα ή μη, για να πουλήσουν τα περισσότερα ακίνητα, με μότο τη φράση «Πάση θυσία να κλείσει η συμφωνία», υπακούοντας στη φιλοσοφία τού «πουλάω άρα υπάρχω»

Ο ανταγωνισμός έχει φθάσει στο αποκορύφωμά του και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για ανθρωπιά και έλεος!

Το θεατρικό έργο του David Mamet διασκευάστηκε από τον ίδιο για τον κινηματογράφο το 1992, απαρτιζόμενο από ένα cast διάσημων ηθοποιών (Al Pacino, Alex Baldwin, Jack Lemmon, Ed Harris, Kevin Spacey). Η ταινία σημείωσε παγκόσμια επιτυχία, απέσπασε δεκάδες βραβεία και διακρίσεις χαρίζοντας στον Al Pacino μια υποψηφιότητα για Oscar Β` Ανδρικού Ρόλου.

Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες!

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ

έξοδος στην Αθήνα

22-23/4

To Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχεται τον διεθνώς αναγνωρισμένο σκηνοθέτη Πέτερ Στάιν ο οποίος σκηνοθετεί την παράσταση «Ο Μισάνθρωπος» ή «Ο πικρόχολος ερωτευμένος» του Μολιέρου με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο ρόλο του Αλσέστ .

Πρεμιέρα Τετάρτη 19 Απριλίου.

Λίγα λόγια για το έργο

Με αφορμή τα 400 χρόνια από τη γέννηση του Μολιέρου, το ΔΘΠ, υποδέχεται ένα από τα εμβληματικότερα έργα του σπουδαίου Γάλλου θεατρικού συγγραφέα και μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες ηθών των τελευταίων αιώνων.

Περίπου 360 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα, το έργο του Μολιέρου παραμένει επίκαιρο. Ακόμη και σήμερα, ο μισάνθρωπος Αλσέστ -απόλυτα δικαιολογημένα- θα επέκρινε ανελέητα την ανειλικρίνεια, την υποκρισία και την εξαπάτηση του ίδιου μας του εαυτού ή των άλλων.

Θα ήταν, μάλιστα, διατεθειμένος να υποστεί οποιεσδήποτε συνέπειες θα επέφερε αυτή του η συμπεριφορά.

Ο Μισάνθρωπος σε σκηνοθεσία Πέτερ Στάιν ανέβηκε στο Παρίσι το 2018 και έκανε δεκάδες παραστάσεις σε ολόκληρη τη Γαλλία, σημειώνοντας τεράστια καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία.

Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την παράσταση που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Ο Γάμος

22-23/4

Μια νεαρή κοπέλα βιάζεται και ό,τι ακολουθεί είναι οι αλλεπάλληλοι «βιασμοί» της από την οικογένεια, την κοινωνία, τους εκπροσώπους της δικαιοσύνης. Η ίδια βρίσκεται «καθηλωμένη» σε όλη τη διάρκεια του έργου, αμέτοχη και ανυπεράσπιστη, ενώ παρακολουθούμε όλους τους ανθρώπους γύρω της να έχουν λόγο και άποψη για αυτό που της συνέβη και δικαιώματα πάνω στο σώμα της που γίνεται ένα πεδίο συγκρούσεων. Η υποκρισία οδηγεί στη συμβιβαστική λύση του γάμου της με τον βιαστή της και την ίδια στην αυτοπυρπόληση. Τυλιγμένη ολόκληρη σε επιδέσμους λόγω των καθολικών εγκαυμάτων, παραμένει βουβή μέχρι τέλους στην αίθουσα δικαστηρίου, αρνούμενη να ενδώσει σε οποιαδήποτε συναινετική συμμετοχή της και γίνεται το τραγικό σύμβολο της αξιοπρέπειας απέναντι σε κάθε είδους βιασμό.

Σε μια εποχή που εξακολουθούν τις ειδήσεις να κατακλύζουν θέματα για γυναικοκτονίες, για άνιση και προσβλητική μεταχείριση, σε μια εποχή που δίνονται συνεχώς ακόμη μάχες για το δικαίωμα των γυναικών πάνω στο σώμα τους και τον αυτονόητο σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη, το έργο μιλάει το ίδιο καθαρά και δυνατά στους θεατές όσο και τη στιγμή της συγγραφής του, αιχμηρό σαν ακονισμένο ξυράφι.

Ο Μάριος Ποντίκας, μία ιδιότυπη περίπτωση του ελληνικού θεάτρου και ένας από τους πιο σημαντικούς εκπρόσωπους και ανανεωτές της νεοελληνικής δραματουργίας, αποτυπώνει με ενάργεια τις παθογένειες μιας κοινωνίας, ρίχνοντας φως σε ένα δραματουργικό σύμπαν σκοτεινό και νατουραλιστικό αλλά με ρωγμές λυρισμού που αφήνουν αχτίδες φωτός να εισέλθουν. Η προσπάθειά του επικεντρώνεται στο να μιλήσει για την ατομική ευθύνη η οποία κατ’ επέκταση γίνεται και συλλογική. Τα έργα του είναι καρπός παρατήρησης, ιδεολογικής, πολιτικής και κοινωνικής ευθύνης, ποτισμένα από ψύχραιμη σκέψη αλλά και από ευθύβολη στόχευση.

Δείτε εδώ περισσότερα για την παράσταση!

Έξοδος στην Αθήνα: Μουσική

 ΜΕΛΙSSES – ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

έξοδος στην Αθήνα

22/4

Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, συναντά μουσικά την super star Δέσποινα Βανδή στο «Έναστρον», σε μία συνεργασία που θα γράψει ιστορία.

Οι ΜΕΛΙSSES, έχοντας βάλει τη σφραγίδα τους στο live clubbing της Αθήνας τα τελευταία χρόνια και έχοντας αδιαμφισβήτητα διαμορφώσει το σύγχρονο τρόπο διασκέδασης, ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους χώρο.

Η Δέσποινα Βανδή, που έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή στις live εμφανίσεις, με shows που άφησαν εποχή, θα «μαγέψει με τις επιτυχίες της 30χρονης διαδρομής της, τις ερμηνείες της και την αστείρευτη ενέργειά της.

Μαζί τους συμπράττουν μουσικά οι KINGS και η Τάνια Μπρεάζου.

Μείνετε συντονισμένοι…

Διαβάστε περισσότερα εδώ για το live που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Ιουλία Καραπατάκη

22/4

Η Ιουλία Καραπατάκη τραγουδάει όπως γελάει.

Με την καρδιά της.

Για αυτήν το τραγούδι είναι ο τρόπος που επικοινωνεί σκέψεις και συναισθήματα.

Και μπορεί το ευρύ κοινό να τη γνώρισε τα τελευταία χρόνια στις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα, όμως ήδη από το 2005 μαζί με την κιθάρα της τραγουδούσε σε μαγαζιά στην Αθήνα και στην επαρχία.

Μαζί με τους μουσικούς της θα μας παρουσιάσει, στο Lab Art, ένα πρόγραμμα με ρεμπέτικα, παλιά λαϊκά αλλά και έντεχνα τραγούδια τα οποία τα προσεγγίζει με πολύ σεβασμό και
πολλή αγάπη!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το live!

ROUS

έξοδος στην Αθήνα

22/4

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων μυσταγωγικών εμφανίσεων σε όλη τη χώρα και ακόμα ένα sold out live στο Roof Stage, ο Γιώργος Ρους επιστρέφει στο Gazarte, το Σάββατο 22 Απριλίου, με μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή!

Συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», το «Όλοι χορεύουν με την Κ», η «Ιδιαίτερη σχέση», μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου», «Εσύ», «Γκύζη», «Από μια θάλασσα άλλη», «Ποια αγάπη» κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος κ.ά, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το live που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα: Plus event

 Σymposio Festival

23/4

Αυτή την Κυριακή, 23 Απριλίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν για μία ακόμη φορά στη Βαρβάκειο Αγορά για το Σymposio Festival. To viral event της φετινής χρονιάς που συγκεντρώνει από τον Οκτώβρη χιλιάδες κόσμου στην Κεντρική Αγορά της επιστρέφει για το μηνιαίο του ραντεβού με το κοινό και θα γίνει ξανά talk of the town.

Η συνταγή γνωστή και επιτυχημένη αλλά οι αλλαγές και οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Τα κιόσκια φαγητού πολλαπλασιάζονται, τα stages από δύο γίνονται τρία, το line up εμπλουτίζεται, τα μουσικά μονοπάτια διασταυρώνονται και το θέαμα αναμένεται να είναι για μία ακόμη φορά εκπληκτικό.

Εάν, λοιπόν, θέλεις να απολαύσεις τον αξεπέραστο παλμό της πόλης σε ένα φεστιβάλ που προάγει τον πολιτισμό, την κουλτούρα και τις τέχνες μέσα από τη γεύση και τη μουσική συνδυάζοντας το παραδοσιακό με τα σύγχρονα ακούσματα, mark your calendar και έλα στη Βαρβάκειο Αγορά αυτή τη Κυριακή, 23 Απριλίου (12:00-23:30).

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Και μην ξεχνάτε: To συναυλιακό καλοκαίρι πλησιάζει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;