Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι λεπτό το ζήτημα - Η δική μου θέση είναι λεπτότερη από όλων»
Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Τις τελευταίες ώρες πρώτη είδηση αποτελεί η καταγγελία για βιασμό εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά και η αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλοί έχουν σχολιάσει δημοσίως την υπόθεση Γεωργούλη και ένα από αυτά τα άτομα είναι η Δανάη ΜπάρκαΥπενθυμίζεται πως η Δανάη Μπάρκα έχει στενή σχέση από το παρελθόν μαζί του, αφού ο ηθοποιός είναι χρόνια φίλος με τη μητέρα της παρουσιάστριας, Βίκυ Σταυροπούλου, καθώς είχαν υποδυθεί το ζευγάρι στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και διατήρησαν αρκετά φιλικές επαφές και μετά το τέλος της σειράς.

Έτσι, η παρουσιάστρια ήρθε σε δύσκολη θέση στον αέρα του «Πάμε Δανάη!», αφού προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα είπε στον «αέρα» της εκπομπής:

«Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη, ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο “άνετα” να λέμε μία γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει».

«Υπάρχει μία καταγγελία, υπάρχουν φήμες για πολλά πράγματα. Η δική μας θέση όπως έχουμε ξαναπεί, και δεν το λέω μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πριν εκδικαστούν οι υποθέσεις και πριν βγουν οι αποφάσεις, αντί να προάγουμε τη βία και την κακοποίηση σε ανθρώπους που μπορεί να είναι ήδη κακοποιητές στον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι να κατευνάζουμε τα πνεύματα και να περιμένουμε τη δικαιοσύνη να μιλήσει. Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε. Το ξαναλέω» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα επισημαίνοντας στο τέλος:

«Είναι λεπτό το ζήτημα, και η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά και η δική μου λεπτότερη από όλων».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;