Ελένη Κρίτα: «Έχω περάσει κατάθλιψη - Καμία σημαντική απώλεια δεν ξεπερνιέται»
«Όταν διάβασα το σενάριο του Παρά πέντε πίστευα ότι δεν θα καταλάβει το κοινό το χιούμορ του Καπουτζίδη», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Κρίτα.

Η Ελένη Κρίτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του Μίμη Χρυσομάλλη, στην απώλεια της νύφης της που τους άλλαξε τη ζωή, αλλά και το ρόλο της στο «Παρά Πέντε».

«Εννοείται ότι έχω περάσει κατάθλιψη, είναι ένα πράγμα που κάνει κύκλους. Μετά θεωρείς ότι το έχεις ξεπεράσει γιατί δουλεύεις πολύ, κάνεις διάφορα πράγματα προκειμένου να μην σκέφτεσαι, να μην αισθάνεσαι… Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά, με τα μούτρα στις εξόδους, δεν με έβλεπε το σπίτι μου… Μετά να σε ξαναπιάνει από ένα διάστημα…», είπε αρχικά η Ελένη Κρίτα.

«Καμία σημαντική απώλεια δεν ξεπερνιέται, αλλά μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό. Νομίζω μαθαίνουμε να έχουμε αυτούς τους αγαπημένους ανθρώπους μέσα μας και γύρω μας και λίγο συνομιλούμε μαζί τους», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Κρίτα αναφερόμενη στον Μίμη Χρυσομάλλη.

«Με την εγγονή μου πάντα ήμασταν αγαπημένες, αλλά το να ζεις με έναν νέο άνθρωπο σε αναζωογονεί», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Κρίτα, αναφερόμενη στο γεγονός ότι μεγαλώνει την εγγονή της, μετά τον θάνατο της νύφης της.

Όσον αφορά το «Παρά Πέντε» είπε:

«Ο περισσότερος κόσμος με θυμάται από το Παρά πέντε».

Μάλιστα, η Ελένη Κρίτα συνέχισε λέγοντας:

«Όταν διάβασα το σενάριο του Παρά πέντε πίστευα ότι δεν θα καταλάβει το κοινό το χιούμορ του Καπουτζίδη». 
 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;