Drew Barrymore: «Η μαμά μου έβγαινε με τους συντρόφους μου»
Drew Barrymore: «Μπορεί να ήταν τόσο "ερωτευμένη" μαζί μου που "ήθελε πραγματικά να είναι με τους ανθρώπους” με τους οποίους ήταν η κόρη της μαζί»

Σε μία σοκαριστική δήλωση προχώρησε η Drew Barrymore αναφορικά με το δύσκολο παρελθόν της και τραυματικές εμπειρίες που έχει.

Η ηθοποιός είχε καλεσμένη στην εκπομπή της την Brooke Shields και οι δύο τους μίλησαν για τη διασημότητα που γνώρισαν ως παιδιά σταρ αλλά και για την περίπλοκη καριέρα τους εκείνα τα χρόνια, την οποία διαχειρίστηκαν οι μητέρες τους. Η Drew, η οποία αυτονομήθηκε από τους γονείς της σε ηλικία 14 ετών, αποκάλυψε ότι η Teri Shields ήταν η “αυθεντική momager” που άνοιξε τον δρόμο για τη δική της μητέρα, Jaid Barrymore, για να γίνει τελικά μάνατζέρ της.

«Είχαμε και οι δύο μητέρες που χρειάζονταν καθοδήγηση και να τις κρατήσουμε ζωντανές και να τις φροντίσουμε. Ήταν διαλυμένες», είπε η Brooke.

«Πόσο “διαλυμένες”; Ήμουν τόσο μπερδεμένη σχετικά με τη σεξουαλικότητα επειδή η μαμά μου έβγαινε μετά με τους συντρόφους μου» αποκάλυψε η Drew Barrymore, πριν ρωτήσει την καλεσμένη της αν είχε ποτέ παρόμοια εμπειρία με τη δική της μητέρα.

«Όχι, γιατί ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Εγώ ήμουν η κύρια εστίασή της», είπε η σταρ του Pretty Baby. «Και οι δυο μας θα αποκοβόμασταν από τη σεξουαλικότητά μας. Εγώ θα έμενα παρθένα. Εκείνη θα ήταν απλά η Teri Υπέροχη».

Στο μεταξύ, η Drew Barrymore υπέθεσε ότι η Jaid «μπορεί να ήταν τόσο “ερωτευμένη” μαζί της που “ήθελε πραγματικά να είναι με τους ανθρώπους” με τους οποίους ήταν η κόρη της μαζί», με την Brooke να απαντά: «Δεν το καταλαβαίνω, αλλά το καταλαβαίνω. Είναι τόσο πολυεπίπεδο και τόσο απαιτητικό. Και είναι τόσο θλιβερό».

Η Drew προσέγγισε και με θετικό τόνο το γεγονός τονίζοντας ότι παρά την αναταραχή που βίωσαν μεγαλώνοντας, οι δύο σταρ ήταν ακόμη σε θέση να γελάσουν με το γεγονός ότι οι μητέρες τους ήταν τόσο “ερωτευμένες” μαζί τους που «συμπεριφέρονταν τόσο απόλυτα ανάρμοστα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;