Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Καρολάιν «σπάει» τη σιωπή του - «Γελοιότητα αν μειωθεί η ποινή»
Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μίλησε για την πιθανότητα να μειωθεί η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και αναφέρθηκε στην εγγονή του η οποία ελπίζει να μεγαλώσει μακριά από την Αλόνησσο

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά, μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για το ενδεχόμενο μείωσης ποινής του κατηγορούμενου, καθώς και για το πωλητήριο που έχει μπει στο σπίτι στην Αλόννησο.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς χαρακτήρισε «γελοιότητα» το ενδεχόμενο μείωσης ποινής λόγω καλής διαγωγής του πρώην γαμπρού του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για τη δολοφονία της κόρης του Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, η οποία έγινε στις 11 Μαΐου 2021. Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο MEGA:

«Σε τι θα βασιστεί; Καταδικάστηκε σε ισόβια για προμελετημένο φόνο και μάλιστα του αίσχιστου είδους. Μία νεαρή γυναίκα που μόλις ξεκινούσε τη ζωή της δολοφονήθηκε στον ύπνο της. Κατά την άποψή μου, τα 20 χρόνια με τη πιθανότητα να είναι λιγότερα εξαιτίας «καλής διαγωγής» στη φυλακή είναι σε βαθμό γελοιότητας επιεικής ποινή» 

Σε ό,τι αφορά το πωλητήριο στο «πανέμορφο σπίτι του», όπως το χαρακτηρίζει ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο ίδιος ανέφερε πως τα δημοσιεύματα για το πωλητήριο είναι αληθή και τόνισε πως:

«Ναι είναι αλήθεια. Έχω δώσει για πώληση το πανέμορφο σπίτι μου. Ένα σπίτι στο οποίο είχα δώσει την καρδιά και την ψυχή μου. Ένα μέρος στο οποίο έκανε η κόρη μου τα πρώτα της ασταθή βήματα

Το σπίτι αυτό και το χωριό, μου ξυπνά τόσες πολλές αναμνήσεις από την Καρολάιν μαζί μου, όταν περπατούσαμε χέρι – χέρι στην παλιά χώρα όλα εκείνα τα όμορφα καλοκαιρινά δειλινά. Το μόνο που μου έμεινε τώρα είναι οι αναμνήσεις, κανείς δεν μπορεί να μου τις πάρει».

Είναι απίστευτο πως το μικρό κοιμητήριο δίπλα από την εκκλησία, ένα σημείο στο οποίο, όταν ήταν μικρή η κόρη μου και τη σήκωνα να βλέπει τη θέα και τα λουλούδια, είναι το μέρος που τώρα αναπαύεται. Εκείνο το μικρό κορίτσι, τόσο γεμάτο ζωή, το πήραν μακριά μας αμέσως μόλις έφερε το δικό της μικρό κορίτσι στη ζωή»

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του MEGA, στόχος του πατέρα της Καρολάιν είναι πια η Λυδία να μεγαλώσει μακριά από την Αλόννησο και συγκεκριμένα στις Φιλιππίνες και να είναι ασφαλής. Ο Ντέιβιντ Κράουτς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει τώρα να παραμείνω δυνατός και να διασφαλίσω ότι η Λυδία, η κόρη της, θα μεγαλώσει και θα γίνει ένα κορίτσι για το οποίο η μητέρα της θα ήταν περήφανη»

 

 

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1