MasterChef 7: Συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής
Επτά μονομαχίες στο MasterChef 7 οδήγησαν σε μία απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης.

Επτά ανατρεπτικές μονομαχίες παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, 7 Απριλίου, στο MasterChef 7 με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τους αντιπάλους τους. Ένας, όμως, θα μαγείρευε για τελευταία φορά στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR.

Ο Γιώργος Πορφύρης ήταν αυτός που είχε καταφέρει να κερδίσει τα πλεονεκτήματα της ομαδικής δοκιμασίας και να εξασφαλίσει την θέση του στους 14 καλύτερους του MasterChef 7. Σε ό,τι αφορά τις μαγειρικές μονομαχίες, το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ένα συμβούλιο με επικεφαλής τους τρεις chef κριτές: τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Οι τρεις κριτές αξιολόγησαν τις προσπάθειες των παικτών και, στη συνέχεια, ξεκίνησε η Δοκιμασία Αποχώρησης.

Η μόνη που γνώριζε ότι είναι ασφαλής ήταν η Στέλλα Κατσέ, αφού κατάφερε να κερδίσει τη Μαρία Μπέη στον αγώνα ταχύτητας με τα αυγά. Οι δοκιμασίες για τους επτά ηττημένους των μονομαχιών δεν τελείωσαν εκεί και μέσα από νέες δοκιμασίες προέκυψαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι πάλεψαν για την παραμονή τους στο MasterChef 7. Οι τρεις παίκτες που είχαν τις χειρότερες επιδόσεις ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μπέλλος κaι ο Στέφανος Χίλας.

Ο καταξιωμένος chef Γρηγόρης Κίκης, ένας από τους καλύτερους νέους chefs παγκοσμίως, ετοίμασε τρία ιδιαίτερα και απαιτητικά πιάτα αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους. Η δοκιμασία αποδείχθηκε η πιο απαιτητική έως τώρα του μαγειρικού διαγωνισμού, αφού οι παίκτες κλήθηκαν να ξεπεράσουν τα όριά τους και να δώσουν έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια.

Τελικά, ο παίκτης, που είχε το χειρότερο πιάτο ήταν ο Γρηγόρης. Ο ίδιος εξέλαβε εξαιρετικά χαμηλή βαθμολογία, καθώς πολλά από τα υλικά της προσπάθειάς του δεν έδεναν αρμονικά με το πιάτο με τον ίδιο να αναφέρει:

«Καταστραφήκαμε! Fail!»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;