Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας
Θεσσαλονίκη: Ποιος νοίκιασε το αυτοκίνητο

Ως δολοφονία αντιμετωπίζεται η υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε αυτοκίνητο στις 08:10 το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη, κοντά στα νεκροταφεία της περιοχής.

Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το άσπορο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 50χρονη από μια εργαζόμενη στο κτηνιατρείο, ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, νοικιασμένο.

Οι άνδρες της σήμανσης και οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών έκαναν «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο αναζητώντας στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δείτε βίντεο από τις έρευνες στο αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρή η γυναίκα

https://www.youtube.com/watch?v=JRcpRbCzjng&ab_channel=ProtoThema

Σύμφωνα με πληροφορίες η 50χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο κάθισμα του συνοδηγού με τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετική καραμπίνα.

Την γυναίκα βρήκε εργαζόμενη στο κτηνιατρείο της περιοχής πίσω από το οποίο ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή. Η εργαζόμενη αυτή ήταν που κάλεσε την αστυνομία περίπου στις 7:30 το πρωί της Τρίτης.

Σημειώνεται, πάντως, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η καραμπίνα.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που «τρέχουν» τις έρευνες για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, αξιολογούν όλα τα στοιχεία και αισιοδοξούν ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα των δραστών πίσω από τη δολοφονία της γυναίκας. Το θύμα είχε πυροβοληθεί εξ επαφής από κυνηγετικό όπλο. Ο δράστης ή οι δράστες έφυγαν από την αγροτική περιοχή στη Χαλκηδόνα και η γυναίκα έμεινε νεκρή, στη θέση του συνοδηγού, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Όπως διαπιστώνουν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο είχε σπασμένο το πίσω τζάμι του και είχε ενοικιαστεί πριν από λίγες μέρες. Το είχε νοικιάσει ένας κάτοικος της περιοχής, που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον ενοικιαστή του αυτοκινήτου, για να διαπιστώσουν αν υπάρχει δική του σύνδεση στο έγκλημα ή αν είχε σημειωθεί κλοπή του ΙΧ πριν τη δολοφονία. Ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες του newsit.gr, διαπίστωσε πως η γυναίκα ήταν ηλικίας 50 ετών και είχε πέσει θύμα δολοφονίας λίγες ώρες νωρίτερα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, ενώ η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί είχαν εστιάσει στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας από νωρίς το πρωί, όταν έκαναν την πρώτη τους αυτοψία στο σημείο. Είδαν το τραύμα της γυναίκας στο κεφάλι και κατάλαβαν πως αυτό είχε προέλθει από όπλο. Άρχισαν αμέσως να παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Το αυτοκίνητο που η 50χρονη γυναίκα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, ήταν ενοικιασμένο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί ποιος το είχε νοικιάσει. Επιπλέον δεν έχει βρεθεί η κυνηγετική καραμπίνα του εγκλήματος.

Κάτοικος της περιοχής εμφανίζεται σοκαρισμένος. Όπως λέει βγήκε το πρωί για περπάτημα και όταν επέστρεψε σπίτι του, είδε αστυνομικούς να έχουν αποκλείσει το σημείο: «η περιοχή μας είναι κέντρο παραβατικότητας» λέει μεταξύ άλλων λίγα μόνο μέτρα από τους άντρες της σήμανσης που συνέχιζαν τη δουλειά τους.

Με πληροφορίες από newsit.gr και protothema.gr

Πηγή φωτογραφιών: Intime

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;