Netflix: Οι δέκα σειρές που «φιγουράρουν» στην κορυφή των τάσεων
Το ελληνικό top 10 των σειρών στο Netflix σήμερα - Το «Maestro» trendάρει (ξανά)

Πέμπτη σήμερα και είμαστε μία «ανάσα» πριν από ακόμη ένα Πσκ. Ο καιρός έχει αρχίσει να «στρώνει» κάπως και να θυμίζει άνοιξη, αλλά αν οι υποχρεώσεις σε «πιέζουν» να μείνεις μέσα ή απλώς βαριέσαι να βγεις έξω το Netflix είναι εδώ για να σου κρατήσει συντροφιά.

Και αν δεν ξέρεις τι να επιλέξεις τότε οι τάσεις του Netflix ίσως σου «λύσουν» τα χέρια και σε βοηθήσουν να βρεις κάτι για να «καείς» σήμερα ή το προσεχές σαββατοκύριακο.

Πάμε να δούμε το σημερινό top 10 του ελληνικού Netflix;

10. Waco: American Psyco

Υπόθεση: Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει άγνωστο υλικό από την αντιπαράθεση διάρκειας 51 ημερών μεταξύ ομοσπονδιακών πρακτόρων και μιας ένοπλης θρησκευτικής ομάδας το 1993.


9. Outer Banks

Υπόθεση: Σ’ ένα νησί με προνομιούχους και μη, ο έφηβος Τζον Μπι αναζητά μαζί με τους τρεις κολλητούς του έναν θρυλικό θησαυρό που σχετίζεται με την εξαφάνιση του πατέρα του.

8. Blacklist

Υπόθεση: Ένας πανέξυπνος φυγάς παραδίδεται και προσφέρεται να βοηθήσει το FBI να συλλάβει άλλους κακοποιούς, μόνο αν η νεοσύλλεκτη αναλύτρια Ελίζαμπεθ Κιν γίνει συνεργάτης του.


7. Sex/Life

Υπόθεση: Το τολμηρό παρελθόν μιας γυναίκας συγκρούεται με τη σημερινή της κατάσταση ως παντρεμένης με παιδιά, καθώς φαντασιώνεται διαρκώς τον πρώην της που επιστρέφει στη ζωή της.


6. The Glory

Υπόθεση: Το «The Glory» ακολουθεί μία γυναίκα άρκετά χρόνια μετά τη φρικτή κακοποίηση που υπέστη στο σχολείο, όταν και θέτει σε εφαρμογή ένα περίπλοκο σχέδιο εκδίκησης για να κάνει τους δράστες να πληρώσουν.


5. Maestro

Υπόθεση: Ένας μουσικός πηγαίνει να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων.

4. Close to home: Murder in the coalfield

Υπόθεση: Με αφορμή έναν φρικτό φόνο, ο ντετέκτιβ Μάικ Μπρίγκαντ επιστρέφει στη γενέτειρά του, όπου αρχίζει να ανασύρει πτώματα, στοιχεία και δικά του παλιά τραύματα.

3. You

Υπόθεση: H κόλαση του Joe Goldberg συνεχίζεται, αφού μάλλον είναι αδύνατο να αποφύγει το πεπρωμένο του. Στο πρώτο μέρος βλέπουμε ότι εγκατέλειψε τις ΗΠΑ, μετακόμισε στο Λονδίνο και άλλαξε την ταυτότητά του, αλλά ανακάλυψε πως υπάρχει ένας όμοιός του, ανάμεσα στη νέα παρέα που απέκτησε εκεί.

2. Sky High: The Series

Υπόθεση:  Μετά τον θάνατο του άντρα της, η Σόλε αποφασίζει να γίνει αρχιγκάνγκστερ, για να φροντίσει τον γιο της — ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πάει κόντρα στον πατέρα της.

1. Shadow and Bone

Υπόθεση: Οι περιπέτειες σε αυτόν τον κόσμο της μαγείας και του μυστηρίου συνεχίζονται και η ιστορία συνεχίζεταιμε την Αλίνα και τον Μαλ σε πρώτο πλάνο, καθώς ψάχνουν για νέους συμμάχους και ξεκινούν ένα ταξίδι σε ολόκληρη την ήπειρο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;