Taylor Swift: Ζευγάρι παντρεύτηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα ζευγάρι «ενώθηκε» με τα δεσμά του γάμου σε συναυλία της Taylor Swift.

Η Taylor Swift έχει ένα αρκετά μεγάλο και φανατικό κοινό με πολλούς και πολλές «Swifties» να έχουν συνδέσει τα εφηβικά τους χρόνια, τις σκέψεις και τα όνειρά τους με τη μουσική της διάσημης pop star. Μία από αυτές τις φαν είναι και η René Hurtado. Η Rene δηλώνει πως πάντα γνώριζε ότι η Taylor Swift θα έπαιζε με κάποιο τρόπο ένα ρόλο στον γάμο της.

Η ίδια ήταν «Swiftie» εδώ και πολλά χρόνια και αφού αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της Max Bochman, έψαχνε έναν τρόπο να «βάλει» την Taylor Swift στο γάμο της κάνοντάς την ουσιαστικά μέρος του. Στην αρχή σκέφτηκε να κλεφτεί πριν από την περιοδεία της Taylor Swift και να ονομάσει τη «δεξίωση» τη συναυλία της. Ωστόσο, μία φίλη της της πρότεινε να παντρευτεί στη συναυλία της Taylor Swift.

Έτσι και έγινε, αφού κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, η Rene Hurtado και o Max Bochman παντρεύτηκαν κατά τη διάρκεια της δεύτερης συναυλίας της Taylor Swift στο Glendale της Αριζόνα και την περιοδεία «The Eras Tour». Το ζευγάρι βρέθηκε  το Σάββατο 18 Μαρτίου στην πρώτη σειρά με τη Rene να φοράει ένα νυφικό με πέπλο και τον γαμπρό ένα κλασικό γαμπριάτικο κοστούμι.

Την τελετή του γάμου πραγματοποίησε μία φίλη της που έχει χειροτονηθεί και έχει την άδεια για να πραγματοποιεί επισήμως γάμους. Έτσι, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του «με τη βούλα» στη συναυλία. Συγκεκριμένα, αντάλλαξν τους όρκους τους και έδωσαν ένα φιλί όσο έπαιζε το ιντερλούδιο από το «Seven» της Taylor Swift και πριν η pop star περάσει στο «Invisible String».

@madimarottacongrats to the married couple 😭 so 😭 happy😭 for you😭😭😭😭

♬ original sound – madi marotta

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Wikimedia Commons

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;