MasterChef 7: Ο Δημήτρης Μπέλλος «εισβάλλει» στο διαγωνισμό - Δείτε το trailer
MasterChef 7: Η δοκιμασία αποχώρησης και η «εισβολή» του Δημήτρη Μπέλλου - Η αντίδραση του Ηλία Κιαζόλι

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες Δευτέρα (20/3) οι παίκτες και οι παίκτριες διαγωνίστηκαν σε ένα ακόμη τεστ δημιουργικότητας. Όλοι και όλες έβαλαν τα δυνατά τους με κάποιους να πετυχαίνουν ένα καλό πιάτο και άλλους να μην τα καταφέρνουν. Έτσι ο Νικήτας, η Μαρία και η Γιώτα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ και οι τρεις έχουν βρεθεί αρκετές φορές σε αυτή τη θέση.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Τρίτη (21/3) οι τρεις παίκτες θα διαγωνιστούν σε μία δοκιμασία πιάτου αντιγραφής. Συγκεκριμένα, θα κληθούν να αντιγράψουν ένα πιάτο της Νόης Ιωαννίδου με το Νικήτα να λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα ότι η κουζίνα θα… γίνει βατερλό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Μόλις οι τρεις παίκτες/παίκτριες ολοκληρώσουν τα πιάτα τους οι κριτές μαζί με την guest chef θα δοκιμάσουν τα πιάτα και δύο από τους παίκτες/παίκτριες θα βρεθούν ασφαλείς στον εξώστη. Όποιος ή όποια θα έχει την πιο αδύναμη προσπάθεια, θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα νέο «εισβολέα».

Πρόκειται για τον Ηλία Μπέλλο, ο οποίος συμμετείχε στο MasterChef 4 μαζί με τον Ηλία και τη Μαρία. Μάλιστα, με τη Μαρία γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο παιχνίδι, ενώ είναι έως και σήμερα ζευγάρι. Άραγε, θα ξαναδούμε το πολυσυζητημένο ζεύγος ξανά μαζί στο διαγωνισμό ή ο Ηλίας Μπέλλος θα φύγει χωρίς ποδιά από το πλατό;

Το επεισόδιο θα προβληθεί απόψε Τρίτη (21/3) στις 21:00 στο Star.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;