Ευαγγελία Μουμούρη: «Δεν είμαι η μητέρα της - Έχει μητέρα και γονείς»
Η Ευαγγελία Μουμούρη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η Ευαγγελία Μουμούρη παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων έκανε και ορισμένες «πικάντικες» αποκαλύψεις για το δικό της παρελθόν της, αλλά και κάποιας συναδέλφου της.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την περίοδο που οδηγοί νταλίκας είχαν στα οχήματά τους φωτογραφίες της ως… αφίσες, διευκρινίζοντας ωστόσο πως δεν της έγινε ποτέ πρόταση για γυμνή φωτογράφιση.

«Στο Καφέ της  Χαράς ήμουν η χήρα του Φατσέα. Με κολλούσαν στις νταλίκες εκεί που ήταν οι άλλες στα ημερολόγια με τα ψεύτικα β…ά και δίπλα ήσουν κι εσύ από τα τηλεπεριοδικά. Ήταν πάρα πολύ αστείο. Τώρα, αν μου το ζητήσετε (σ.σ. φωτογράφιση) ευχαρίστως. Δεν μου το έχουν ζητήσει. Εγώ έχω βρεθεί με μία συνάδελφο, όπου έκανε σε ένα από τα δύο ερωτικά περιοδικά γυμνά. Τώρα δουλεύει σε ένα υπουργείο», ανέφερε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Επιπλέον, αναφέρθηκε αναφέρθηκε στο γάμο της και τη σχέση της με την κόρη του συζύγου της

«Πήραμε τηλέφωνο στο παιδί, της είπαμε ότι παντρευτήκαμε κι η Μαρίνα λέει α εντάξει μας μπαστακώθηκες τελικά. Την Μαρίνα την γνωρίζω από 9 χρονών και τώρα είναι 23. Μεγαλώσαμε μαζί. Εκείνη μου έδωσε τον γονεϊκό ρόλο. Δεν θα τον ζητούσα ποτέ. Κάποια στιγμή παλιότερα μου έλεγε γιατί δεν μένετε μαζί; Εκείνη μας το είπε. Με τα χρόνια έφτασε κάποια στιγμή στο θέατρο κι είπε θέλω να δω την μαμά μου», εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι η μητέρα της, έχει μητέρα και γονείς. Αλλά τον ρόλο που παίζουμε οι δυο μας, γιατί πρώτη φορά έχω κόρη, προγονή; Κι εκείνη πρώτη φορά έχει δεύτερη μητέρα; Μητριά; Δεν ξέρω πως το λένε. Βλέπω μια σχέση που δεν ξέρω πως ονομάζεται αυτό. Φτιάχνουμε την σχέση μας και χώρια από τον Αλέξανδρο και μαζί, οπότε δεν ξέρω πώς είναι διαφορετικά».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά
26 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
4'
8 - 7
ΦΕΝ
26 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
2'
83 - 73
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;