Τέμπη: Σε σοκ η σταθμάρχης Νέων Πόρων - «Ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό»
H ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη και ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να συνέλθει.

Σε σοκ και σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι ακόμα 13 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη η σταθμάρχης Νέων Πόρων καθώς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό πού συνέβη.

Μάλιστα η γυναίκα που είναι κάτω των 30 ετών παρά το νεαρό της ηλικίας της, με την απόφασή της να στείλει πρώτα την εμπορική αμαξοστοιχία και όχι στον προαστιακό όπου επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι, είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρξουν ακόμα περισσότεροι νεκροί.

«Είχα Άγιο, ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό», μονολογεί ακόμα και σήμερα η γυναίκα.

Η ίδια δεν ήταν ιδιαίτερα έμπειρη καθώς έχει πιάσει τη συγκεκριμένη δουλειά εδώ και περίπου τρεις μήνες. Μάλιστα έγινε πρόσφατα μητέρα, καθώς γέννησε πριν την Πρωτοχρονιά ενώ έκανε την εκπαίδευσή της όσο ήταν ακόμα έγκυος.

Σύμφωνα με τους κοντινούς της ανθρώπους που μίλησαν στο Star, η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη και ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να συνέλθει.

Όπως είπε ο πεθερός της σταθμάρχη, η νύφη του είναι αγχωμένη και φοβισμένη ενώ όσοι ρωτούν την πεθερά της τους απαντά: «Τι ψυχολογία να έχει. Είναι ακόμα σοκαρισμένη».

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι έχει τα μισά χρόνια από τον σταθμάρχη Λάρισας είναι πολύ πιο μετρημένη στις απαντήσεις της στη συνομιλία που είχαν λίγα λεπτά μετά την τραγωδία και δείχνει να αντιλαμβάνεται πιο γρήγορα ότι κάτι κακό έχει συμβεί, ενώ συμβουλεύει κιόλας και τον άπειρο 59χρονο.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1