Πέντε ταινία και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο με νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις. Οι επιλογές, μάλιστα, είναι για όλα τα γούστα. Από την επιστροφή ενός από τα πιο δημοφιλή horror franchise, μία πιο καλλιτεχνική ταινία ενός Έλληνα σκηνοθέτη και σειρές που θα θέλεις να παρακολουθήσεις για να μη σου γίνουν spoiler.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει όλες τις επιλογές από νέες ταινίες και σειρές που έχεις για αυτό το ΣουΚου.

Ταινίες

Scream VI

Ένα χρόνο μετά την πέμπτη ταινία του franchise που επαναπροσδιόρισε τις ταινίες slasher, αλλά και το meta στο Σινεμά, έχουμε ακόμα μία περιπέτεια με τον Ghostface. Πριν στεγνώσουν καλά καλά τα αίματα των τελευταίων θυμάτων του («Scream», 2022), ο Ghostface μετακομίζει από το Γούντσμπορο στη Νέα Υόρκη. Σκοπός του, να αποτελειώσει τις επιζώσες αδερφές Σαμ και Τάρα, οι οποίες προσπαθούν να ξεκινήσουν μία νέα ζωή μακριά από το μασκοφόρο ιστορικό της οικογένειάς τους, πλάι σε παλιούς και νέους φίλους. Πολλοί κάνουν λόγο για την καλύτερη ταινία του franchise από την πρώτη, ενώ και στη χώρα μας έχει πάρει αρκετά καλές κριτικές.

Inside

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Βασίλη Κατσούπη έχει έναν μεγάλο άσσο στο μανίκι του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Willem Dafoe. Ένας διαρρήκτης έργων τέχνης παγιδεύεται σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, από όπου καλείται να δραπετεύσει πάση θυσία, καθώς συνειδητοποιεί πως δεν υπάρχουν ούτε τρόφιμα ούτε νερό. Η ταινία αναρωτιέται και μας βάζει να αναρωτηθούμε αν, τελικά, η τέχνη δίνει ζωή. Μία από τις πιο καλές προτάσεις τις εβδομάδας και μία ταινία που είναι αρκετά πιο crowd-pleaser από ό,τι θα σε κάνει να πιστέψεις η περιγραφή της.

Ο Τσανγκ Καρφώνει

Για αυτή την εβδομάδα το Disney+ έχει να μας προτείνει μία ταινία για όλη την οικογένεια. Ο Τσανγκ, ένας 16χρονος Ασιάτης Αμερικανός, βάζει στοίχημα με τον κορυφαίο παίκτη μπάσκετ του λυκείου ότι μπορεί να καρφώσει ως τον χορό του σχολείου. Το στοίχημα οδηγεί τον Τσανγκ, ύψους 1,72, σε μια περιπέτεια για να μάθει να καρφώνει – όχι μόνο για να εντυπωσιάσει τον έρωτά του, την Κρίστι, αλλά και για να κερδίσει τον σεβασμό των συμμαθητών του. Μα πριν ανέβει ψηλά και καρφώσει αληθινά, θα πρέπει να επανεξετάσει όσα ξέρει για τον εαυτό του, τις φιλίες του και την οικογένειά του.

Luther: The Fallen Sun

Ο Luther του Idris Elba επιστρέφει μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης σειράς με μία ταινία στο Netflix. Στοιχειωμένος από μια ανεξιχνίαστη δολοφονία, ο λαμπρός αλλά ντροπιασμένος ντετέκτιβ της αστυνομίας του Λονδίνου, Τζον Λούθερ, ξεσπά από τη φυλακή για να κυνηγήσει έναν σαδιστή κατά συρροή δολοφόνο.

Miley Cyrus: Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)

Η Miley Cyrus επέστρεψε δυναμικά με ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της καριέρας της και μεταφέρει τα γνωστά από το YouTube Backyard Sessions της στο Disney+ για να μας μεταφέρει τον νέο ήχο της. Αν θέλεις, λοιπόν, να μεταφέρεις τη συναυλία της Miley στο σπίτι σου και είσαι φαν της γνωστής τραγουδίστριας, αυτό το special είναι ότι πρέπει για εσένα.

Σειρές

You Season 4 Part 2

 

Ξεκινώντας ξανά στο Λονδίνο, ο Τζο ορκίζεται να θάψει το παρελθόν και γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Όμως, στον βραχώδη δρόμο προς τη λύτρωση, μια νέα εμμονή αρχίζει να κυριαρχεί. Ο τέταρτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Netflix ολοκληρώνεται με το δεύτερο μέρος του και μας ετοιμάζει για την πέμπτη και τελευταία (?) σεζόν του. Θα το χάσεις;

Unprisoned

Η Kerry Washington επιστρέφει με μία δραματική κομεντί στο Disney+. Η σειρά μισάωρων επεισοδίων ακολουθεί μία μπερδεμένη και τελειομανή σύμβουλο ζωής και ανύπαντρη μητέρα που βλέπει τη ζωή της να γίνεται άνω κάτω όταν ο ναρκέμπορος πατέρας της αποφυλακίζεται μετά από 17 χρόνια και μετακομίζει σπίτι της.

American Gigolo

Η μεταφορά της ταινίας του 1980 του Paul Schraber στην τηλεόραση θα είναι διαθέσιμη στο Cosmote Series Marathon HD με όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου της. Έπειτα από δεκαπέντε χρόνια στη φυλακή για έναν φόνο που δεν διέπραξε, ο πρώην συνοδός εύπορων κυριών Τζούλιαν Κέι απαλλάσσεται αναπάντεχα από τις κατηγορίες και αποφυλακίζεται. Ωστόσο, δεν έχει ιδέα ποιος τον ενοχοποίησε.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;