Γιάνης Βαρουφάκης: Το πρώτο σχόλιο για την επίθεση στα Εξάρχεια - «Μπράβοι της Νύχτας ήταν»
Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε μέσω Twitter το πρώτο του σχόλιο για την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής.

Το πρώτο δημόσιο σχόλιο για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια, το βράδυ της Παρασκευής, έκανε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. Το σχόλιο του ήρθε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σε δύο διαδοχικά του tweets, o Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε:

«Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ & για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους»

Στη συνέχεια, ο ίδιος μέσα από άλλο του tweet ανέφερε πως:

«Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε!»

Βαρουφάκης: Το χρονικό της επίθεσης

Επίθεση από ομάδα ατόμων δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης έξω από εστιατόριο στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα των ατόμων τον πλησίασε ενώ βρισκόταν εντός του χώρου εστίασης.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 τους ζήτησε να βγουν μαζί του έξω προκειμένου να μιλήσουν και τότε οι άγνωστοι τον προπηλάκισαν, με έναν εξ αυτών να τον χτυπάει στο πρόσωπο.

Ο κ. Βαρουφάκης πήγε πεζός για εξετάσεις στον «Ευαγγελισμό», όπου διαγνώστηκε με κάταγμα ρινικής χώρας.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε την επίθεση μέσα από ανακοινώσεις του, ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιάνη Βαρουφάκη τον διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;