Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η σχέση της με τον Στάθη Σχίζα και το τρίτο πρόσωπο
Ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος γνωρίζει το ζευγάρι, μίλησε για τη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζας και τις φήμες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Μετά τα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Στάθης Σχίζας αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. Μάλιστα, οι φήμες ότι περνάει κρίση στη σχέση του με την γνωστή influencer συνεχίζουν να φουντώνουν.

Ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσες ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι όταν η Ελευθερία Ελευθερίου του άφησε υπονοούμενα σχετικά με το πόσο η αγαπημένη του τον περιμένει έξω. Ο ίδιος σχολίασε πως:

«Είναι ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει ‘πρόσεχε μου την κοπέλα μου’ και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν»

Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει και ένα βίντεο, στο οποίο διακρίνεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Αράχωβα να συνομιλεί με έναν άντρα και πολλοί έσπευσαν να κάνουν λόγο για κάποιο φλερτ και τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Τελικά, τι έχει συμβεί;

Ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος γνωρίζει το ζευγάρι, μίλησε στο «Open Weekend» και ανέφερε ότι η:

«Σχέση τους δεν μπορεί να σπάσει έτσι εύκολα»

Σε ό,τι αφορά το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, ο ίδιος σχολίασε:

«Ποια Αράχωβα; Αυτός είναι ένας γνωστός της, δεν ήταν καν φίλος της. Καμία σχέση το παιδί. Είχαν ένα πάρτι στα χιόνια, έπαιζε δυνατά η μουσική και την είχε πιάσει έτσι ο άνθρωπος για να της μιλήσει, γιατί δεν άκουγε»

Μάλιστα, στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;