Φως στο Τούνελ: Η τραγωδία στα Τέμπη και δύο ακόμη υποθέσεις στο επίκεντρο της αποψινής εκπομπής
Το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφουν απόψε Παρασκευή (10/3) στο Mega με νέο επεισόδιο.

Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφουν απόψε Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 23:20 στο Mega. Η εκπομπή θα ασχοληθεί με την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη που «βύθισε» ολόκληρη τη χώρα στο πένθος. Τα νέα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως, προκαλούν σοκ και ανατριχίλα, αφού σιγά σιγά αποκαλύπτεται ένα σαθρό σύστημα, χωρίς καμία δικλείδα ασφαλείας, που έστειλε στο θάνατο 57 ανθρώπινες ψυχές.

Το «αμάν… τράκα» του άπειρου σταθμάρχη, οι επαναλαμβανόμενες «αστοχίες» και η δεύτερη αμαξοστοιχία που απέφυγε τα χειρότερα λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση… Οι πειραγμένες βάρδιες, οι κοπάνες και το μπαλάκι ευθυνών, αλλά και οι νέες διώξεις, η επόμενη ημέρα της τραγωδίας, τα «Θα…» και τα «υψηλά» πρόσωπα που μπαίνουν στο κάδρο της δικαιοσύνης…

Επιπλέον, θα ασχοληθεί με ένα νεαρό, θρησκευόμενο πατέρα, τον οποίο «άνοιξε η γη και τον κατάπιε», την ανώνυμη πληροφορία που σκόρπισε τη θλίψη και τη βασανιστική αναμονή της σοβαρά άρρωστης συζύγου και μητέρας του ανήλικου παιδιού του.

Η έκκληση και ο πόνος της μάνας για το μυστήριο που πυκνώνει γύρω από την εξαφάνιση του μοναχικού καλλιτέχνη. Τι δείχνουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του και οι αντιφατικές μαρτυρίες. Παράλληλα, οι συγγενείς που έχουν γίνει ντετέκτιβ κάνουν έκκληση.

Δείτε το trailer:

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;