Θανάσης Βισκαδουράκης: «Η μεγαλύτερη δυσκολία των παιδικών μου χρονών ήταν το αβέβαιο μέλλον»
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Σήμερα Παρασκευή (10/3) ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αρχικά ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια λέγοντας:

«Συμμετέχω σε δυο παραστάσεις φέτος. Στον “Μπακαλόγατο” και στην παράσταση “Ήμουν παιδί του ‘21”. Ο γιος μου έχει έρθει και στις πρόβες του “Ήμουν παιδί του 21” και έχει ξεκινήσει να παίζει και στον Μπακαλόγατο. Πήρα στον γιο μου μια στολή τσολιά για να συμμετάσχει στο διάλλειμα της παράστασης και να απαγγείλει ένα ποίημα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πατρότητα.

«Αγχώθηκα όταν έγινα πατέρας γιατί δεν ήθελα να μεταφέρω στην σύζυγο μου το προσωπικό μου δράμα. Με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι όταν αγαπάς τα παιδιά, ομορφαίνει η ψυχή σου», σημείωσε.

Ο ηθοποιός μιλώντας για τα παιδικά χρόνια στο ορφανοτροφείο είπε τα εξής:

«Η μεγαλύτερη δυσκολία των παιδικών μου χρονών ήταν το αβέβαιο μέλλον. Τα χρόνια στο ορφανοτροφείο μας απαγορευόταν να ονειρευόμαστε μια καλύτερη ζωή. Δεν ήξερα τι είναι η κοινωνία. Δεν ήξερα πως είναι η οικογένεια. Τα αδέρφια μου ήταν τα άλλα παιδιά από το ορφανοτροφείο. Έχω κρατήσει φίλιες από το ορφανοτροφείο. Είχα ρωτήσει ένα παιδί από εκεί, αν έκλαψε όταν πέθανε ο βιολογικός του πατέρας και μου απάντησε όχι».

Παράλληλα, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχει μετανιώσει που παραιτήθηκε από τον «Πρωινό καφέ», ενώ όλοι από το κανάλι του έλεγε ότι η πόρτα τους είναι ανοιχτή γι’ αυτόν.

«Είμαι εγωιστής. Πηγαίνω εκεί που με αγαπάνε. Αν δω ότι δεν με αγαπάς τότε δεν καταλαβαινόμαστε και μετά δεν υπάρχει δημιουργία», είπε.

Έπειτα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του την θρησκεία.

Συγκεκριμένα, κλείνοντας, είπε τα εξής:

«Θεωρώ αυτονόητο ότι κάθε βραδύ θα κάνουμε την προσευχή μας με το γιο μου. Αν βάλεις να ακούσεις ψαλμούς, σε πιάνει δέος. Όταν είμαι σε κεντρικούς δρόμους με κίνηση, βάζω δυνατά στο αυτοκίνητο με ανοιχτά παράθυρα ψαλμούς».

Το καλοκαίρι θα συμμετάσχει ο Θανάσης Βισκαδουράκης, μετά από πρόσκληση της οικογένειας Σπυροπούλου, στην παράσταση «Ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;