Τέμπη - Πατέρας Κυπριανού: «Όταν πήραμε το σώμα του από το νοσοκομείο σταματήσαμε να το δω - Ήταν ακέραιος»
«Το παιδί μου ήταν ακέραιο. Ούτε καμένος, ούτε ακρωτηριασμένος. Είχε μόνο μερικούς μώλωπες στο σώμα του», είπε μεταξύ άλλων ο πάτερ Χριστόδουλος και πατέρας του 23χρονου Κυπριανού που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη άφησε πίσω του 57 νεκρούς, δεκάδες τραυματίες και «βύθισε» ολόκληρη τη χώρα σε πένθος. Ο πάτερ Χριστόδουλος, πατέρας του 23χρονου φοιτητή Κυπριανού που ήταν ένα από τα θύματα του δυστυχήματος, μίλησε σήμερα Πέμπτη (9/3) στην εκπομπή «Πρωινό» για την απώλεια του γιου του.

«Είναι τραγικός αυτός ο θάνατος των παιδιών αλλά και πολύ δύσκολο για αυτούς που μένουν πίσω. Ο Κυπριανός ήταν μαζί με μία πολύ καλή κοπέλα και σχεδίαζαν το βυζαντινό τους γάμο τον Αύγουστο. Όταν διάβασα το βράδυ εκείνο πως έγινε αυτό το δυστύχημα, γνωρίζοντας ότι ο Κυπριανός έχει κόψει εισιτήριο, ήξερα ότι το παιδί μου έχει φύγει.

Περίμενα να πάρω το σώμα του παιδιού μου, τους έλεγα “δώστε μου έστω και κάτι από το παιδί μου για να το θάψω και να το τιμήσω” και εκείνοι μου έλεγαν ότι το παιδί μου “ίσως να υπάρχει από τη μέση και πάνω”. Όταν άνοιξα το φέρετρό του, το παιδί μου ήταν ακέραιο, ούτε καμένος, ούτε ακρωτηριασμένος, είχε μόνο μερικούς μώλωπες στο σώμα του. Μαζί με την παπαδιά και τα υπόλοιπα παιδιά πλύναμε το νεκρό σώμα του Κυπριανού και τις πληγές του», είπε ο πάτερ Χριστόδουλος, ο οποίος προέβη σε μία ανατριχιαστική περιγραφή που αφορούσε το γάμο του Κυπριανού και το θάνατό του.

«Ο πατέρας μου και παππούς του Κυπριανού είναι και εκείνος ιερέας και όταν του ανακοινώσαμε την απόφαση του παιδιού να παντρευτεί, μας είπε πως είδα να προσπαθώ να περάσω τα στέφανα στα παιδιά και ο Κυπριανός έλειπε. Προσπαθούσε να μας προετοιμάσει….», κατέληξε ο πατέρας του Κυπριανού.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 2