Νίκος Μουτσινάς: Έκρηξη οργής για την τραγωδία στα Τέμπη - «Ένας πρωθυπουργός περίλυπος, χαμηλά το κεφάλι, του δίνουν και οδηγίες»
«Υπάρχει ένα ποσοστό ανθρωπιάς που λέει ότι παιδιά, δεν μπορώ, δεν μπορούμε. Ας έρθει κάποιος που μπορεί. Μη φανταζόμαστε ότι μπορούμε, γιατί δεν μπορούμε».

Ορμισμένος βρήκε στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς, και ξέσπασε μιλώντας έξω από τα δόντια και καταδικάζοντας την κυβερνητική αναλγησία σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Ένας κομματικά διορισμένος επαγγελματικά, εγκληματικά ακατάλληλος, υπερήλικας σταθμάρχης, μια «τηλεδιοίκηση» των σιδηροδρομικών γραμμών γραμμών που θα «εγκαινιάζονταν» (!) την ίδια την ημέρα της τραγωδίας από τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, ένας υπουργός που ζητούσε αυταρχικά «να ζητήσουν συγγνώμη» στη Βουλή», όσοι έθεταν θέμα ασφάλειας των σιδηροδρόμων και τόσα άλλα που πλήγωσαν και πληγώνουν τον ελληνικό λαό, μέσα σε μερικές φράσεις του Νίκου Μουτσινά.

«Βγήκε ο πρωθυπουργός σαν να είναι πάλι κορονοϊός, γιατί είναι ίδια φάτσα, ο επικοινωνιολόγος πρέπει να αλλάξει πρωθυπουργέ, αλλάξτε τον. Βγαίνετε το ίδιο, ό,τι και να συμβαίνει, είτε είναι κορόνα, είτε είναι ατύχημα, είτε είναι βιασμοί, είναι ένα ίδιο πρόσωπο πολύ στεναχωρημένο. Αν δεν το αντέχετε μπορείτε να παραιτηθείτε.

Υπάρχει ένα ποσοστό ανθρωπιάς που λέει ότι παιδιά, δεν μπορώ, δεν μπορούμε. Ας έρθει κάποιος που μπορεί. Μη φανταζόμαστε ότι μπορούμε, γιατί δεν μπορούμε.

Γίνεται κάτι, κάποιος απολύεται, κάποιος παραιτείται για το εφέ. Ο άλλος παραιτήθηκε και πάλι θα είναι στο ψηφοδέλτιο. Δεν τα κατάφερε σε εκείνο το υπουργείο, θα τα καταφέρει στων τροφίμων. Και μετά ένας πρωθυπουργός περίλυπος, χαμηλά το κεφάλι, του δίνουν και οδηγίες που να κοιτάει για να φαίνεται στεναχωρημένος, να λέει, αυτό έγινε, χίλια συγγνώμη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, με τους θεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή ζωντανά από το στούντιο να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;