Τέμπη - Πατέρας Ελπ. Χούπα: «Γιατί να την πάρω στο κουτί; - Η οργή έχει ξεχειλίσει από πάρα πολύ κόσμο»
Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας Χούπα που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη - Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία της

Η 28χρονη Ελπίδα Χουπά ήταν φοιτήτρια του ΑΠΘ και είναι από τα 57 θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος που έγινε το βράδυ της Τρίτης (28/2) στα Τέμπη.

Η Ελπίδα Χούπα επέστρεφε από την Αταλάντη, όπου είχε πάει για το τριήμερο της Αποκριάς, στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τις σπουδές της στο ΑΠΘ, όπου έκανε το δεύτερο πτυχίο της στην Αρχιτεκτονική. Η 28χρονη Ελπίδα είχε τελειώσει Πολιτικός Μηχανικός στην Πάτρα και με κατατακτήριες εξετάσεις είχε περάσει στην Αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη. 

Η σορός της Ελπίδα Χούπα ταυτοποιήθηκε την Παρασκευή (3/3). Την ταυτοποίηση της Ελπίδας ανακοίνωσε ο αδερφός της κατόπιν επικοινωνίας που είχαν μαζί του αρμόδιοι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ.

«Είναι νεκρή, με πήρε η αστυνομία», είπε στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της 28χρονης. Σύμφωνα με τον ίδιο στην οικογένεια δόθηκε «ρητή εντολή να μην ανοιχθεί το τρένο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση»«Όποιος και αν αναλάβει την ευθύνη ό,τι αποζημίωση και να πάρω η Ελπίδα δεν θα επιστρέψει», ξέσπασε ο αδερφός της αδικοχαμένης 28χρονης φοιτήτριας.

Σήμερα Δευτέρα (6/3) ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας, Χρήστος Χούπας, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την απώλεια της κόρης του, και τον πόνο που βιώνει ως γονιός.

Συντετριμμένος, ο κ. Χούπας, αναζητά τα αναπάντητα «γιατί» για το χαμό της κόρης του.

«Η κόρη μου δεν πέθανε, πάντα θα ζει αναμεσά μας, όμως με πιάνει το παράπονο, γιατί ήταν μόνο 28 χρόνων και είχε όνειρα στην ζωή της, πολύ νέα. Κόπηκε το νήμα της ζωής της βίαια από ξένους παράγοντες», είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας και «λυγίζοντας» πρόσθεσε:

«Γιατί να το πάρω στο κουτί; Στο κουτί την παίρνω γιατί; Εύχομαι να πιάσει η θυσία της κόρης μου τόπο, μαζί με την θυσία όλων των άλλων παιδιών».

«Η οργή έχει ξεχειλίσει από πάρα πολύ κόσμο», κατέληξε ο πατέρας της αδικοχαμένης 28χρονης.

Η κηδεία της 28χρονης Ελπίδας Χούπα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα (6/3) το μεσημέρι στις 15:00 στην Αταλάντη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
45'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;