Τραγωδία στα Τέμπη: Ο ΟΣΕ έστελνε εξώδικα σε εργαζομένους που διαμαρτύρονταν
Τραγωδία στα Τέμπη: Τα εξώδικα των εργαζομένων και η απάντηση του ΟΣΕ σε όσους διαμαρτύρονταν

Μετά την τραγωδία στα Τέμπη νέες αποκαλύψεις έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, η εργοδοσία του ΟΣΕ φέρεται να κατηγορούσε ως συκοφάντες τους υπαλλήλους που επεσήμαναν τις ελλείψεις στον τομέα της ασφάλειας στους σιδηροδρόμους απαντώντας μάλιστα με εξώδικα εναντίον των σωματείων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στο Open ο εργατολόγος, Γιάννης Καρούζος, ένα από τα σωματεία που ανήκουν στην ομοσπονδία του ΟΣΕ, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης είχε στείλει εξώδικο διαμαρτυρόμενη για τα προβλήματα στην ασφάλεια των σιδηροδρόμων, μεταξύ άλλων, στις 31 Οκτωβρίου του 2022. Στο εξώδικο αναγραφόταν μεταξύ άλλων:

«Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής, τηλεδιοίκηση, φωτοσήματα, etcs και της ασφάλειας του δικτύου η οποία έχει καταστεί εδώ και χρόνια προβληματική […] Σας καλούμε να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειάς μας»

Σύμφωνα με τον εργατολόγο, σε αυτά τα αιτήματα, ο ΟΣΕ απάντησε με εξώδικα στους εργαζόμενους αναφέροντας ότι όλα όσα υποστηρίζουν είναι συκοφαντικά και ότι θα υποστούν συνέπειες.

 

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
  
 1