Τραγωδία στα Τέμπη: «Το βράδυ είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά» - Τι δήλωσε η μητέρα 19χρονης τραυματία
«Ήταν στο 2ο βαγόνι και θυμάται τα πάντα», δήλωσε μεταξύ άλλων η μητέρα μίας 19χρονης τραυματία που σώθηκε από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύγκρουση δύο τρένων σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/2) λίγο έξω από τα Τέμπη, όπου μέχρι στιγμής οι νεκροί ανέρχονται στους 57 ανθρώπους με τους περισσότερους να είναι φοιτητές και φοιτήτριες, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες και συνεχίζουν να υπάρχουν άνθρωποι που αγνοούνται. Η χώρα έχει «βυθιστεί» σε πένθος και ο πρωθυπουργός χθες Τετάρτη (1/3) ανακοίνωσε τριήμερο εθνικό πένθος.

Η Βασιλική Δουμένη είναι η μητέρα μίας 19χρονης τραυματία και σήμερα Πέμπτη (2/3) μίλησε στην εκπομπή «LIVE NEWS» και στο Νίκο Ευαγγελάτο για την κατάσταση της υγείας της κόρης της, η οποία σώθηκε και συγκαταλέγεται στους τραυματίες.

«Η κόρη μου είναι ζωντανή. Ευχαριστώ το θεό που είναι ζωντανή. Σωματικά δεν έχει να αντιμετωπίσει σχεδόν τίποτα, δεν είναι σοβαρά αλλά υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι. Το βράδυ είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά, έχει εφιάλτες από την κόλαση που έζησε», είπε αρχικά.

«Ήταν στο 2ο βαγόνι και θυμάται τα πάντα. Όταν επιβιβάστηκε στο τρένο ήταν στο βαγόνι 6 και είχαν πάει στο κυλικείο για να φάνε κάτι. Αυτό που μου είπε είναι πως ακούστηκε ένα “μπαμ” και το βαγόνι άνοιξε στα δύο. Η κόρη μου κάλεσε τον πατέρα της αμέσως μόλις έγινε και πήρε το συμφοιτητή της και βγήκαν έξω. Ήταν τυχερά», κατέληξε η κ. Δουμένη.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

31-05-2024

Γαλάτσι

1.100

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;