Madonna: Ερωτευμένη ξανά - Ποιος είναι ο άντρας που της «έκλεψε» την καρδιά
Η 64χρονη Madonna είναι ζευγάρι με τον 29χρονο πυγμάχο Josh Popper.

Η 64χρονη Madonna είναι ζευγάρι με τον 29χρονο πυγμάχο Josh Popper, ο οποίος προπονεί ένα από τα παιδιά της στο γυμναστήριο Bredwinners στη Νέα Υόρκη, αναφέρουν οι πηγές της DailyMail.

Μάλιστα η Μαντόνα εθεάθη αγκαλιά με τον Josh σε μια σειρά από στιγμιότυπα που μοιράστηκε εκείνος στο Instagram πριν λίγες ημέρες.

Φορώντας σκούρα γυαλιά και το ίδιο μακρύ μαύρο μεταξωτό παλτό που φορούσε στο after-party των Grammys στις αρχές Φεβρουαρίου, η Madonna φαίνεται να κρύβεται πίσω από τον γυμνασμένο ώμο του Popper και να σφίγγει τον δικέφαλο, καθώς εκείνος κάνει μια γροθιά στο γυμναστήριο.

 

Οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έρχονται λίγες ημέρες μετά την κριτική που δέχτηκε η Madonna για την σχεδόν αγνώριστη εμφάνισή της στα βραβεία Grammy. Η βασίλισσα της ποπ πενθεί επίσης τώρα την απώλεια του αδελφού της Anthony Ciccone, ο οποίος πέθανε την Κυριακή.

Ο Popper μοιράστηκε και μια δεύτερη φωτογραφία με τη Madonna στην αγκαλιά του, καθώς ποζάρουν μαζί με φίλους του έξω από ένα ρινγκ πυγμαχίας.

Πηγές όμως λένε στη DailyMail.com ότι αυτή η δημόσια επίδειξη αγάπης δεν ήταν μόνο για το θεαθήναι και ότι η Madonna και ο Popper βλέπουν ο ένας τον άλλον ρομαντικά. Πάντως, όταν τον προσέγγισε η DailyMail.com, ο Popper αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι βγαίνει με το ποπ είδωλο που είναι 36 χρόνια μεγαλύτερη του.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Popper | Boxing Coach (@_joshpopper)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Popper | Boxing Coach (@_joshpopper)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;