Μαντλίν ΜαΚάν: Ιδιωτικός ντετέκτιβ αμφισβητεί ότι η 21χρονη είναι η αγνοούμενη
Ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο οποίος είχε συμμετάσχει στις έρευνες για τον εντοπισμό της Μαντλίν ΜαΚάν, αμφισβητεί ότι η 21χρονη είναι η αγνοούμενη.

Ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο οποίος είχε συμμετάσχει στις έρευνες για τον εντοπισμό της Μαντλίν ΜαΚάν, αμφισβητεί ότι η 21χρονη Πολωνή είναι η αγνοούμενη.

Η Τζούλια Φαούστινα (κυκλοφορεί και με το όνομα Τζούλια Βεντέλ) ισχυρίζεται πως είναι η μικρή Μαντλίν και οι γονείς της Βρετανίδας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία όταν ήταν 4 ετών το 2007, φαίνεται πως δέχθηκαν να γίνει τεστ DNA για να αποκαλυφθεί η αλήθεια ή μη των λεγομένων της.

«Χωρίς να γνωρίζω τις λεπτομέρειες σε βάθος, δεν μου βγάζει νόημα» δήλωσε ο ερευνητής Φρανσίσκο Μάρκο στην ισπανική εφημερίδα El Independiente.

«Δεν νομίζω πως είναι εκείνη» προσέθεσε ο ίδιος σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση που απασχολεί εντόνως.

Η Βεντέλ ισχυρίστηκε πως υιοθετήθηκε σε μικρή ηλικία και έχει ελάχιστες μνήμες από τα παιδικά της χρόνια. Αναφέρθηκε, δε, και σε ομοιότητες που έχει με την Μαντλίν.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια. Χρειάζομαι ένα τεστ DNA και πρέπει να μιλήσω με τους γονείς της Μαντλίν. Σας παρακαλώ, βοηθήστε με» γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Σε δεύτερη δημοσίευση, ανήρτησε το σκίτσο ενός υπόπτου που – κατά αυτόπτες μάρτυρες – είχε θεαθεί με το παιδί, και ισχυρίστηκε πως τον αναγνωρίζει. «Αναγνωρίζω αυτό το άτομο. Είναι πολύ παρόμοιος με τον άνθρωπο που με κακοποίησε».

Η μικρή εθεάθη για τελευταία φορά να κοιμάται με τα μικρότερα δίδυμα αδέλφια της, ενώ οι γονείς της και οι φίλοι τους δειπνούσαν σε ένα κοντινό εστιατόριο. Όταν η Κέιτ ΜακΚάν επέστρεψε για να ελέγξει τα παιδιά της γύρω στις 10 μ.μ., βρήκε την πόρτα και το παράθυρο του υπνοδωματίου ανοιχτά και τη Μαντίλ εξαφανισμένη.

Για χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες πως είχε πέσει θύμα δολοφονίας από τους γονείς της, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε ποτέ. Οι ερευνητές κατέληξαν τελικά στο συμπέρασμα ότι η Μαντλίν πιθανόν απήχθη από τον Γερμανό κατάδικο για σεξουαλικά εγκλήματα, Κρίστιαν Μπρούκνερ, ο οποίος εργαζόταν στο θέρετρο.

 

Με πληροφορίες από New York Post

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;