Just The 2 of Us: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα του μουσικού σόου
Το «Just The 2 of Us» επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου για να γεμίσει με χορό και τραγούδι τα βράδια μας.

Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν του, το «Just The 2 of Us» επιστρέφει για να γεμίσει τραγούδι και κέφι τα Σαββατόβραδά μας με καινούρια ζευγάρια να ανεβαίνουν στη σκηνή του μουσικού σόου του ALPHA.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA:

Τα πιο επιτυχημένα πάρτι οφείλονται στον οικοδεσπότη τους, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον απόλυτο showman, τον μαέστρο Νίκο Κοκλώνη, που με το κέφι, την ενέργεια και τις μοναδικές του εκπλήξεις, απογειώνει τη διασκέδαση σε κάθε live.

Ανατρεπτικό και πιο φρέσκο από ποτέ, το «Just The 2 of Us»  έρχεται για να γίνει για μια ακόμα φορά το απόλυτο πάρτι του Σαββάτου. Με νέες high tech εφαρμογές φέρνει την εικονική πραγματικότητα στο θεαματικό stage, κάνοντας τους τηλεθεατές να νιώθουν σαν να βρίσκονται εκεί!

Για πρώτη φορά το show υποδέχεται 18 μοναδικά ζευγάρια, το πιο πλούσιο ρόστερ από ποτέ, ζευγάρια αναπάντεχα και ξεχωριστά, που θα αποκαλυφθούν με έναν εντυπωσιακό τρόπο απόψε στην πρεμιέρα του show στις 20:00!

Τα ζευγάρια μας έρχονται αποφασισμένα να δώσουν ρεσιτάλ ερμηνείας στη διεθνών προδιαγραφών μουσική σκηνή  και να κατακτήσουν όχι μόνο τους τηλεθεατές, αλλά και την all-star κριτική επιτροπή, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή, και την Καίτη Γαρμπή που επιστρέφουν ανανεωμένοι να δώσουν το δικό τους ρεσιτάλ βαθμολογίας!

Το «Just The 2 of Us» έχει κέφι, έχει πάρτι, έχει εκπλήξεις και απόψε έχει…Πρεμιέρα!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;