Rihanna: Φωτογραφίζεται με τον A$AP Rocky και τον γιο τους για τη Vogue - «Όλα αλλάζουν όταν αποκτάς μωρό»
Η Rihanna εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη σχέση που έχει ο A$AP Rocky με τον γιο τους. «Απλώς κάθομαι στην άκρη όταν είναι μαζί».

«Όλα αλλάζουν όταν αποκτάς μωρό», δήλωσε η Rihanna στη βρετανική Vogue, ποζάροντας μαζί με τον A$AP Rocky και το παιδί τους, λίγο πριν υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Η τραγουδίστρια, που αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της στο Super Bowl, πόζαρε με τον σύντροφό της και τον γιο τους στην βρετανική Vogue, με την ομάδα του περιοδικού να ταξιδεύει στο Μαλιμπού.

Στη συνέντευξή, μίλησε για τη ζωή της με τον σύντροφό της και την αλλαγή στη ζωή τους όταν ήρθε το μωρό τους.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)

«Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι με ένα μωρό. Πρέπει να είμαστε στην ίδια σελίδα, αλλά αυτό το είχαμε πάντα στη σχέση μας. Όλα αλλάζουν όταν έχει ένα μωρό, αλλά δεν θα έλεγα ότι έχει κάνει κάτι άλλο από το να μας φέρει πιο κοντά», είπε η Rihanna.

Η τραγουδίστρια εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη σχέση που έχει ο A$AP Rocky με τον γιο τους. «Απλώς κάθομαι στην άκρη όταν είναι μαζί».

«Είμαι κυριολεκτικά το κορίτσι που προσπαθεί να μπει στην ομάδα των αγοριών, περιμένοντας τη σειρά μου. Έχει εμμονή με τον πατέρα του. Και εγώ είμαι: “Δεν σε γέννησα εγώ; Τι συμβαίνει;”», ανέφερε.

«Η σύνδεσή τους είναι αναμφισβήτητη. Μόλις ο Rocky τον κοιτάξει, ξεσηκώνεται. Όλο αυτό που λένε για τους γιους και τις μαμάδες είναι μύθος. Οι γιοι και οι πατεράδες είναι τρέλα. Συνειδητοποίησαν ότι η επιβεβαίωση που πραγματικά χρειάζεσαι ως αγόρι είναι από τον πατέρα», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Giles Hattersley της θυμίζει ότι πριν δυο χρόνια είχε δηλώσει ότι ήθελε τρία ή τέσσερα παιδιά.

«Είμαι μέσα σε οτιδήποτε. Η ευχή μου θα ήταν να κάνω περισσότερα παιδιά, αλλά ό,τι θέλει ο Θεός για μένα, είμαι εδώ. Κορίτσι, αγόρι. Οτιδήποτε», είπε.

H Rihanna αναφέρθηκε και στην απόφασή της να εμφανιστεί στο Super Bowl μετά την προ ετών απόρριψη στους διοργανωτές, εκφράζοντας την συμπαράστασή της στον Κόλιν Καπέρνικ, ο οποίος ήταν ο πρώτοστάτης του «take a knee», της γνωστής πλέον σε όλους κίνησης, με τους αθλητές να γονατίζουν και να εναντιώνονται με αυτόν τον τρόπο σε φαινόμενα ρατσισμού.

Η ίδια στάθηκε στη σημασία της εκπροσώπησης, η οποία στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα. Στη συνέχεια, σχολίασε: «Το να μεγαλώνεις έναν νεαρό μαύρο άνδρα είναι μια από τις πιο τρομακτικές ευθύνες στη ζωή».

«Σκέφτεσαι: “Σε τι αφήνω τα παιδιά μου; Αυτός είναι ο πλανήτης στον οποίο θα ζήσουν;”Όλα αυτά τα πράγματα αρχίζουν να σου φαίνονται διαφορετικά».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0