Survivor All Star: Το ανατρεπτικό αγώνισμα ασυλίας - Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση
Το νέο αγώνισμα ασυλίας έδειξε τους δύο επόμενους υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star.

Η έκτη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε με μία ακόμα ήττα των Μπλε από τους Κόκκινους. Η ομάδα του Survivor All Star έδειξε ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη, ο οποίος βρέθηκε για 3η φορά στον τάκο. Το νέο επεισόδιο μας έφερε έναν ακόμα αγώνα ασυλίας και δύο υποψήφιους για αποχώρηση.

Το ίδιο βράδυ οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ πριν κοιμηθούν συζήτησαν για την ψηφοφορία. Ο Κρις Σταμούλης δεν περίμενε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του και υποστήριξε πως έπεσε από τα σύννεφα. Ο ίδιος θεωρεί πως έχει ανέβει αγωνιστικά και παίζει με καλούς αντιπάλους, ενώ η Μελίνα Μεταξά είναι ο αδύναμος κρίκος της ομάδας επειδή είναι τραυματισμένη και δεν μπορεί να βοηθήσει.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν και η Μελίνα Μεταξά. Ο τραυματισμός της δεν της επιτρέπει να συμμετέχει στο παιχνίδι όπως θέλει και βρίσκεται συνέχεια στο νοσοκομείο, αλλά και στο στόχαστρο ορισμένων συμπαικτών της.

Οι δύο ομάδες του Survivor All Star συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Οι Μπλε βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο, αφού σε περίπτωση ακόμα μία ήττας θα έπρεπε να βγάλουν δύο παίκτες υποψήφιους για αποχώρηση.

Ο Γκότσης ξεκίνησε με το δεξί για τους Μαχητές. Η απάντηση του Παπαδόπουλου ήταν άμεση για το 1-1. Η Μαριαλένα έφερε ξανά μπροστά τους Μπλε και ο Μπογδάνος με τον Τάκη τους έδωσαν μία άνετη διαφορά τριών πόντων.

Όμως, οι Κόκκινοι δεν άργησαν να μειώσουν τη διαφορά και όχι μόνο κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 6-6, αλλά με τον Μπάρτζη πέρασαν και μπροστά.

Οι Μπλε δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα και άρχισαν το κυνήγι. Τελικά, το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor All Star  μετατράπηκε σε ντέρμπι και οδηγήθηκε σε flag race.

Στον τελικό για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ο Σάκης με την Σταυρούλα επικράτησαν των Μαριαλένα και Γκότση (10-9) και έστειλαν ξανά τους Μπλε στην κάλπη.

Η ήττα μπορεί να πείραξε τους Μπλε, όμως έφυγαν με ψηλά το κεφάλι, καθώς πρόβαλλαν σθεναρή αντίσταση στο αγώνισμα και αυτό σχολιάστηκε θετικά ακόμα και από τους αντιπάλους τους.

Στο συμβούλιο του Νησιού, τα πνεύματα ήταν σχετικά πιο ήρεμα σε σχέση με προηγούμενες φορές, με τους Μπλε να εξηγούν πως άφησαν συνειδητά εκτός ματσαρισμάτων τον Μαρτίκα.

Η Μελίνα Μεταξά αποχώρησε από το συμβούλιο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στην οποία οι Μπλε την ανέδειξαν παμψηφεί υποψήφια προς αποχώρηση.

Η δεύτερη υποψηφιότητα από αυτό το Συμβούλιο του Νησιού έγραφε το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος περίμενε πως θα ήταν και ο δεύτερος υποψήφιος από την ομάδα τον Μαχητών.

Έτσι, η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ακολουθούν τον Κρις Σταμούλη στις θέσεις των υποψήφιων προς αποχώρηση από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;