Γιάννης Κατινάκης: Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε στα εφηβικά του χρόνια
Ο Γιάννης Κατινάκης μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» - «Έκανα απουσίες γιατί το μίσος που δεχόμουν ήταν αφόρητο»

Ο Γιάννης Κατινάκης παραχώρησε συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Δύο στη 1» και εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στα εφηβικά του χρόνια.

Αρχικά, ο Γιάννης Κατινάκης μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια και από πότε κατάλαβε τη σεξουαλική του ταυτότητα, ενώ μίλησε και για το bullying που δεχόταν στο σχολείο. Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή:

«Από μικρή ηλικία είχα προβληματισμούς, δεν θυμάμαι να είχα στιγμές ξεγνοιασιάς. Δεν αναζήτησα ποτέ την σεξουαλική μου ταυτότητα, ήταν πιο ξεκάθαρα αυτά για μένα. Στο γυμνάσιο συνειδητοποίησα ότι αυτό που είμαι δεν θα έχει εύκολο δρόμο, εισέπραξα μίσος και απομόνωση. Έκανα απουσίες γιατί το μίσος που δεχόμουν ήταν αφόρητο. Συγκεκριμένα παιδιά με περίμεναν κάθε μέρα στην πόρτα του σχολείου για να με χτυπήσουν. Οι δάσκαλοι τα έβλεπαν όλα αυτά. Η διευθύντρια του σχολείου έκανε σύσταση σε μένα να μην είμαι τόσο κουνιστός»

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Κατινάκης μίλησε και για τη σχέση του με τον πατέρα του. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ο πατέρας μου με ρώτησε στα 14 μου αν είμαι γκέι και του είπα ναι. Ο πατέρας μου είναι βράχος, ποτέ δεν με έκανε να νιώσω ότι ξεχωρίζω λόγω της φύσης μου. Η μαμά μου είναι η αδυναμία μου. Δεν μπαίνω στα μέσα μεταφοράς γιατί φοβάμαι μια επίθεση, μια κουβέντα. Δεν είμαι κάθε μέρα δυνατός για να αντέξω τα σχόλια. Κάποιος που μου φερόταν άσχημα στο σχολείο μού ζήτησε συγγνώμη»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;