Μεγάλες Προσδοκίες: Πρώτο trailer της σειράς με πρωταγωνίστρια την Ολίβια Κόλμαν
Η Ολίβια Κόλμαν και ο σεναριογράφος των «Peaky Blinders» συνεργάζονται στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Κάρολου Ντίκενς και οι προσδοκίες είναι... μεγάλες!

Πριν από λίγες ημέρες «έσκασε» το νέο πρώτο trailer της τηλεοπτικής μεταφοράς του κλασικού μυθιστορήματος του Καρόλου Ντίκενς «Μεγάλες Προσδοκίες».

Με αυτή τη σειρά επιστρέφει τηλεοπτικά ο σεναριογράφος των Peaky Blinders, Steven Knight και «ενώνει» τις δυνάμεις του με την Οσκαρική Ολίβια Κόλμαν θέτοντας από τις αρχή τις προσδοκίες του κοινού… πολύ ψηλά!

Στη νέα παραγωγή πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ, Ολίβια Κόλμαν, ως Miss Havisham και ο Fionn Whitehead ως Pip. Η ιστορία είναι ουσιαστικά η ιστορία ενηλικίωσης του Pip, ενός ορφανού που λαχταρά για περισσότερα πράγματα στη ζωή του, μέχρι που η μοίρα φέρνει στον δρόμο του την μυστηριώδη και εκκεντρική Miss Havisham και την Estella (Shalom Brune-Franklin).

Εκεί θα γνωρίσει έναν σκοτεινό κόσμο γεμάτο δυνατότητες, αλλά «με το βλέμμα» στραμένο σε όσα «ανοίγονται» μπροστά του, ο Pip θα πρέπει να υπολογίσει το κόστος αυτού του νέου κόσμου και αν θα τον κάνει πραγματικά τον άνθρωπο που επιθυμεί να είναι.

Η σειρά αποτελείται από έξι μέρη και εκτός από την Ολίβια Κόλμαν πρωταγωνιστούν επίσης οι εξής ηθοποιοί: Ashley Thomas, Johnny Harris, Hayley Squires, Owen McDonnell, Laurie Ogden κ.λπ.

Στο trailer μάλιστα ακούμε την Ολίβια Κόλμαν ούσα ντυμένη με ρούχα άλλης εποχής να λέει: «Τι πολύτιμο πλάσμα ψαρέψαμε από το ποτάμι».

Η σειρά πρόκειται να προβληθεί την άνοιξη στο BBC One και στο iPlayer, ενώ στις ΗΠΑ και τις υπόλοιπες χώρες θα προβληθεί στο Hulu και στο Disney+ αντίστοιχα. Έτσι, χωρίς να είναι σίγουρο υποθέτουμε ότι το ελληνικό θα μπορέσει να δει τη σειρά μέσω του Disney+.

Δείτε το πρώτο teaser:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Λαμ
18:00
-
Άρη
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
17:15
-
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
20:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;