Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Η κάμερα της εκπομπή «Πρωινό μας» εντόπισε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Την Τετάρτη (8/2) το δικαστήριο απεφάνθη για την υπόθεση του Πέτρου ΦιλιππίδηΈτσι, ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε αθώος για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση ομόφωνα. Ωστόσο, οι τακτικοί και λαϊκοί δικαστές έκριναν τον ηθοποιό ένοχο για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή. Η απόφαση του δικαστηρίου λήφθηκε επίσης ομόφωνα.

Τo δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού. Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Σήμερα Παρασκευή (10/2) η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» εντόπισε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία σε αντίθεση με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, επέλεξε να μην κάνει δηλώσεις.

«Δεν μπορώ να σας πω κάτι. Ευχαριστώ πολύ παιδιά», δήλωσε στις κάμερα προτιμώντας να παραμείνει σιωπηλή μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προκάλεσε έντονο σχολιασμό από τις τηλεοπτικές εκπομπές λόγω των δηλώσεων που έκανε στους δημοσιογράφους και αφορούν τη δικαστική απόφαση, ενώ ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη δήλωσε πως ήδη ο ηθοποιός ετοιμάζεται να κάνει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1