Μαρία Σολωμού για Mente Fuerte: «Είναι κάτι που το αφήνω και δεν θέλω να πάρω απόφαση»
Η Μαρία Σολωμού σε μία ειλικρινή και αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «ΕΛΕΟΣ».

Η Μαρία Σολωμού ήταν χθες Τετάρτη (8/2) καλεσμένη στην εκπομπή «ΕΛΕΟΣ» και μίλησε με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη «έξω από τα δόντια». Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχθηκε όταν παραδέχθηκε ότι είχε ταυτοχρόνως σχέση με τέσσερις άντρες, αλλά και τη σχέση με τον έφηβο πλέον γιο της.

Αφορμή για τη συζήτηση με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη αποτέλεσε η πρόσφατη «μανούρα», όπως την αποκάλεσε η Αννίτα Πάνια, που είχε η Μαρία Σολωμού με τον Γιώργο Λιάγκα, μετά από τοποθέτηση της Σολωμού σε podcast περί πολυγαμίας.

Αρχικά, Μαρία Σολωμού παραδέχθηκε ότι είναι ένας άνθρωπος που μιλάει πολύ, χωρίς φίλτρα και υπεκφυγές, κάτι που κάνει εδώ και δύο χρόνια και στα podcast.

«Μου στέλνουν γράμματα με προβλήματα και απαντάω. Επειδή τα περισσότερα τα έχω πάθει λέω πέρα από τις συμβουλές και την προσωπική εμπειρία – ιστορία μου», εξήγησε η Μαρία Σολωμού, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «σε αυτά τα podcast έχουν ειπωθεί τέρατα».

«Σε ένα από αυτά μίλησα για την πολυγαμία, γιατί είχα λάβει ένα σχετικό γράμμα. Και μίλησα και για την δική μου εμπειρία γιατί είχα πει κάποια στιγμή ότι όταν ήμουν 20 χρόνων έβγαινα και με 3-4», πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού.

Επιπλέον, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στη σχέση της με το γιο της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε πως είναι φιλαράκι με τον γιο της, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια ζει με τον πατέρα του, Μάριο Αθανασίου.

Ακόμη, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον τοκετό της, όταν είχε πει πως η εγκυμοσύνη είναι η χειρότερη περίοδος της γυναίκας.

«Δεν παίζει αυτό που έζησα. Έκλαιγα στο σπίτι», δήλωσε η ηθοποιός που παράλληλα αποκάλυψε πως έχει «φάει» πολύ κέρατο, ενώ και η ίδια έχει υπάρξει άπιστη.

Όσον αφορά την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Mente Fuerte δήλωσε πως θέλει να αφήσει το μυστήριο να πλανάται.

«Είναι κάτι που το αφήνω και δεν θέλω να πάρω απόφαση. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να ανακοινώσω ότι αυτό που βλέπετε ισχύει και να σας πω μετά βεβαιότητας ότι είμαστε ζευγάρι ή όχι», δήλωσε η ηθοποιός.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;