Kακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Υποχρεωτικές οι αλυσίδες στην Αττική - Aπαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Η ανακοίνωση της Τροχαίας σε ό,τι αφορά τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος σε δρόμους της Αττικής και ο υποχρεωτικός εφοδιασμός με αντιολισθητικές αλυσίδες

Νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου (4/2) έγινε γνωστό πως με απόφαση του Διευθυντή Τροχαίας Αττικής, θα είναι υποχρεωτικό για όλα τα οχήματα που κυκλοφορούν στην Αττική να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Παράλληλα, απαγορεύτηκε και η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, στους παρακάτω δρόμους:

  • Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής).
  • Σε όλο το μήκος της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω, καθώς και στο παράπλευρό οδικό δίκτυο.
  • Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων REVOIL- πρώην CYCLON) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).
  • Από τις 06:00 το πρωί της Κυριακής δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, επί της Λ. Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Τροχαία:

«Παρακαλούνται οι οδηγοί των εν λόγω οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα ανωτέρω οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων»

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;