Instagram Notes: Η νέα υπηρεσία έφθασε στους χρήστες - Τι είναι & πώς δημιουργείς σημειώσεις
Τι είναι αυτές οι σημειώσεις που έχουμε αρχίσει να βλέπουμε να εμφανίζονται πάνω από τη φωτογραφία προφίλ των διαδικτυακών μας φίλων στο Instagram;

Ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, ανακοίνωσε ότι το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο λανσάρει τη λειτουργία δυνατότητας σημειώσεων σε κείμενο (γνωστό και ως Instagram Notes) σε Ευρώπη και Ιαπωνία.

Αυτές οι σημειώσεις θα είναι σύντομες αναρτήσεις μέχρι και 60 χαρακτήρων και θα περιλαμβάνουν μόνο το κείμενο και emojis. Οι σημειώσεις θα εμφανίζονται πάνω από τη φωτογραφία του προφίλ σου, ενώ οι υπόλοιποι χρήστες και ακόλουθοί σου θα μπορούν να τα βλέπουν όταν μπαίνουν στα μηνύματα.

Πριν από αυτή την επέκταση, οι Instagram Notes ήταν ήδη προσβάσιμες παντού όπου το γνωστό μέσω κοινωνικής δικτύωσης ήταν διαθέσιμο πέρα από την Ευρώπη και την Ιαπωνία. Κάτι που συνέβαινε ήδη από την αρχική κυκλοφορία της λειτουργίας τον Δεκέμβριο.

Πώς δημοσιεύσεις Instagram Notes;

Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν σημειώσεις μεταβαίνοντας στην κορυφή των εισερχομένων τους και επιλέγοντας στη συνέχεια τους followers που ακολουθούν ή άλλους από την υπάρχουσα λίστα «Στενοί φίλοι». Στη συνέχεια, μπορούν να πληκτρολογήσουν τη σημείωση, η οποία θα εμφανίζεται στην κορυφή των εισερχομένων των φίλων τους για 24 ώρες.

Να σημειωθεί πως ένας χρήστης απαντήσει σε μια σημείωση, η απάντηση θα φτάσει ως μήνυμα.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, ο Mosseri εξήγησε ότι η Ευρώπη και η Ιαπωνία δεν συμπεριλήφθηκαν στην αρχική ανάπτυξη των Instagram Notes, καθώς το μέσω κοινωνικής δικτύωσης έπρεπε να διασφαλίσει ότι η λειτουργία συμμορφώνεται με τους τοπικούς κανονισμούς πριν τη διαθέσει και σε αυτές τις περιοχές.

Μάλιστα, η εταιρεία αναφέρει ότι θα χρειαστούν λίγες ημέρες ακόμα για να μπορέσει η λειτουργία να γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
  
 1