Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Παραδέχθηκε τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και δηλώνει ερωτευμένη
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποκάλυψε πως δεν έχει χωρίσει με τον Χρήστο Μάστορα και ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

“Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο” λέει μια λαϊκή ρήση. Αυτό ισχύει για τη σχέση του Χρήστου Μάστορα με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο frontman των “Μελισσών” και το μοντέλο έχουν δεσμό και φαίνεται πως τα πάνε πολύ καλά.

Το πρωί της Πέμπτης, η ξανθιά καλλονή επιβεβαίωσε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ότι είναι σε σχέση με τον frontman των Μελισσών.

Το μοντέλο είπε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει», ανέφερε αρχικά.

«Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη», αποκάλυψε.

«Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι», εξομολογήθηκε.

«Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1