Bridgerton: Η «Daphne» δε θα επιστρέψει για την 3η σεζόν της σειράς
Ακόμα μία ηθοποιός αποχωρεί από τη νέα σεζόν του «Bridgerton».

Ακόμα ένα μέλος του καστ του «Bridgerton» αποχωρεί. Ο λόγος για τη Phoebe Dynevor, που υποδύεται την Daphne στη σειρά. Η ηθοποιός αποφάσισε να απουσιάζει από την 3η σεζόν και οι φανς έχουν μείνει άφωνη!

Η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε τη Daphne Bridgerton στις δύο πρώτες σεζόν της ρομαντικής επιτυχίας του Netflix, είπε ότι δε θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη τρίτη σεζόν της σειράς. Η Daphne της Dynevor ήταν ο βασικός χαρακτήρας της πρώτης σεζόν του «Bridgerton». Ωστόσο, στη δεύτερη σεζόν της σειράς ήταν δευτερεύον ρόλος.

Όπως είπε πρόσφατα στο Variety, η Dynevor:

«Λοιπόν, έκανα τις δύο σεζόν μου. Έκανα ό,τι ήθελα να κάνω με αυτόν τον χαρακτήρα και είχε ένα υπέροχο ταξίδι. Αν με ρωτήσουν ξανά στο μέλλον, ποιος ξέρει;»

Η Dynevor αποκάλυψε ακόμα περισσότερα στο ScreenRant, λέγοντας ότι:

«Δυστυχώς δε θα είμαι στην 3η σεζόν. Πιθανώς στο μέλλον. Αλλά την 3η σεζόν, είμαι ενθουσιασμένη που θα την παρακολουθήσω ως θεατής»

Το «Bridgerton» είναι βασισμένο στη δημοφιλή σειρά βιβλίων της συγγραφέα Τζούλια Κουίν και εστιάζει σε ένα διαφορετικό ζευγάρι που σχετίζεται με την οικογένεια Bridgerton σε κάθε βιβλίο. Κάτι που έχει ακολουθήσει και η επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Η ιστορία αγάπης μεταξύ της Daphne, που υποδύθηκε η Dynevor, και του Duke Simon του Regé-Jean Page ήταν το επίκεντρο της πρώτης σεζόν, ενώ η 2η σεζόν επικεντρώθηκε στον Anthony Bridgerton του Jonathan Bailey και την Kate της Simone Ashley. Με την Dynevor να έχει σημαντικά μειωμένο ρόλο στη 2η σεζόν, ενώ η Page δεν επέστρεψε για τη 2η σεζόν της σειράς.

Η επερχόμενη τρίτη σεζόν του «Brigerton» θα επικεντρωθεί στην Penelope της Nicola Coughlan και στον Colin Bridgerton του Luke Newton.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά
26 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
4'
8 - 7
ΦΕΝ
26 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
48 - 37
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;