My Style Rocks: Έντονη κόντρα ανάμεσα στις παίκτριες - «Δεν μπορούσες να έρθεις εδώ με το βρακί»
My Style Rocks: Το look της Ρέινας δεν ενθουσίασε την Emilia, η οποία μίλησε σε έντονο ύφος για την συμπαίκτριά της.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης (1/2) στους δέκτες μας το My Style Rocks και μια νέα διαγωνιζόμενη, η Ναυσικά Γερακουλάκου, μπήκε στο show μόδας.

Οι τόνοι ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες ανέβηκαν και η αφορμή δεν ήταν κάποιο στιλιστικό ατόπημα, αλλά οι προσωπικές τους κόντρες.

Το look της Ρέινας δεν ενθουσίασε την Emilia, η οποία μίλησε σε έντονο ύφος για την συμπαίκτριά της.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια δήλωσε πως δεν της αρέσει το στυλ της, ενώ τόνισε πως «βαριέται» να βλέπει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια από εκείνη.

«Το 2 μπήκε, γιατί έχω δει πάνω σου όλα τα κορσέ που υπάρχουν στην αγορά», της είπε αρχικά.

«Έχεις βάλει ένα ζακετάκι, έναν κορσέ κι έχεις βάλει κι ένα παντελόνι, γιατί δεν μπορούσες να έρθεις εδώ με το βρακί», πρόσθεσε για το ντύσιμο της Ρέινα, τονίζοντας πως έχει συνηθίσει να τη βλέπει σε παρόμοιες εμφανίσεις.

«Αυτό είναι άσχημο που λες. Το έχω εμπλουτίσει. Απλά θες να πεις κάτι για να το πεις», της απάντησε η Ρέινα, με την παίκτρια να της λέει: «Τι έχεις εμπλουτίσει πες μου. Μπορεί να μην καταλαβαίνω πολλά».

Στη συνέχεια, η Ρέινα ανέφερε πως έχει καταφέρει να συνδυάσει μεταξύ τους πολλά ιδιαίτερα κομμάτια, ενώ σημείωσε πως βρίσκεται στο παιχνίδι για να δείξει εμφανίσεις που την αντιπροσωπεύουν.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να έπεισε την Emilia, η οποία συνέχισε να της λέει πόσο βαριέται να βλέπει το ντύσιμό της και να την παρακολουθεί να μένει στάσιμη, χωρίς να εξελίσσεται.

«Τρεις φορές την εβδομάδα φέρνεις σωστά λουκ και τις άλλες δύο είσαι λάθος. Δεν βλέπω κάτι. Το έχω πει πάρα πολλές φορές, το έχουμε εμπεδώσει», συνέχισε η Emilia.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;