Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης έπιασε παίκτη με κινητό - Ποιος απειλεί ότι θα αποχωρήσει
Survivor All Star: Έπιασε φωτιά στην καλύβα των Μπλε

Χαμός θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, όπως μαρτυρά το τρέιλερ του ΣΚΑΪ.

Αρχικά όπως βλέπουμε έπιασε φωτιά στην καλύβα των Μπλε. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι η κίνηση του Ηλία Γκότση να πετάξει ξύλα στη φωτιά, αντί για νερό, με αποτέλεσμα την αναζωπύρωσή της.

Στο Συμβούλιο του Νησιού θα δούμε έντονους καβγάδες και λογομαχίες. Ο Νίκος Μπάρτσης αποκάλυψε πως είδε παίκτη στο δάσος με κινητό τηλέφωνο, κάτι που παραβαίνει τους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό. Σας το λέω να το ξέρετε» είπε ο Νίκος Μπάρτζης , ο οποίος αποκάλυψε πως η παίκτρια που το έκανε ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Παρ’ όλα αυτά ακούγεται και το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα στα spoilers, ενώ σύμφωνα με τις διαρροές ίσως η παραγωγή φέρει μεγάλες τιμωρίες που μπορεί να φτάσουν μέχρι και το ban, δηλαδή να αποχωρίσουν από το παιχνίδι όσοι χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο.

Μετά από την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη, κάποιοι παίκτες ήρθαν εκτός εαυτού, απειλώντας με αποχώρηση! Πρώτος έφυγε από το Συμβούλιο του Νησιού ο Τάκης Καραγκούνιας, φωνάζωντας «εγώ αποχωρώ τώρα», ενώ τον ακολούθησαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor All Star: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Δες ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1