Elon Musk: Το αινιγματικό tweet του με το ελληνικό γράμμα
Ο Elon Musk επέλεξε να κάνει ένα tweet με ένα μόνο γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου και έχει μπερδέψει το διαδίκτυο.

Η νέα ανάρτηση του Elon Musk στο Twitter έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά όχι μόνο στους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά και σε όλους μας.

Ο μεγιστάνας και ιδιοκτήτης (πλέον) του Twitter έγραψε το γράμμα «Ω», χωρίς να εξηγεί κάτι παραπάνω.

Από την στιγμή της ανάρτησης του σχετικού tweet από τον Elon Musk, έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και πάνω από 11.700 σχόλια.

Κάποιοι από τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας έκαναν μία προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσουν την ανάρτηση του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο. Σύμφωνα με τις θεωρίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μία εξήγηση είναι πως το «Ω» είναι το τελευταίο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου, αλλά και σύμβολο των μαθηματικών. Ένας άλλος χρήστης, απάντησε στον Musk με το γράμμα «Α». Και ένας άλλος του έγραψε «Ώπα».

Τα αστεία, όμως, δε σταμάτησαν εκεί με έναν άλλο χρήστη του Twitter να καλεί τον Elon Musk «να μην ονομάσει έτσι το παιδί» του. Κάποιοι άλλοι, πάλι, αναφέρθηκαν στην εταιρεία ρολογιών Omega.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Elon Musk επιλέγει να tweetάρει κάτι ελληνικό. Μερικούς μήνες πριν επέλεξε να γράψει τη λέξη «διαλεκτική», με τους περισσότερους ακολούθους του να μην κατανοούν τι ήθελε να πει.

Όπως και τώρα…

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
89'
0 - 0
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;